Vyond Logo

Vyond Go – skab videoer ved hjælp af AI. 

Den sværeste del af en videoproduktion er at komme i gang. Her hjælper Vyond Go, branchens første AI-baserede tekst- og videoudviklingsværktøj. 

Som autoriseret partner i Norden, Tyskland og Østrig er vi din pålidelige kontaktperson, hvis du har nogle spørgsmål om dette værktøj.

Vyond-værktøj til animerede videoer. Nu med lynets hast.

Med Vyond kan din organisation nemt skabe animerede videoer af professionel kvalitet, der engagerer og uddanner dine medarbejdere og kunder – og giver utrolige forretningsresultater.

Animationssoftwaren kombinerer en intuitiv og kraftfuld videoredigeringsplatform med træning, support og sikkerhed på virksomhedsniveau for at sikre, at organisationer af enhver størrelse og enkeltpersoner på ethvert færdighedsniveau kan skabe bevægelig grafik.

Og med det nye Vyond GO kan alle gøre det med lynets hast takket være generativ AI.

Fordelen ved integreret AI

For at oprette en video med Vyond Go skal du indtaste en tekstprompt, der beskriver dit emne, og derefter klikke på forskellige valgmuligheder i grænsefladen for at vælge den stemning, det format, det layout og den placering, du ønsker i din video. I løbet af få sekunder får du en fuldt redigerbar video og et manuskript, som du kan småjustere med det samme eller tilpasse mere dybtgående.

Prompter er de ledetråde, du bruger til at vejlede tekstbaserede AI-værktøjer.

Hvis du har eksperimenteret med selvstændige AI-værktøjer som f.eks. ChatGPT til udvikling af videomanuskripter, ved du, at resultater aldrig kan blive bedre end de prompter, du giver den. Og gode prompter kræver tilføjelse af en betydelig mængde detaljer. Med Vyond Go (som er drevet af ChatGPT) har vi strømlinet og forenklet promptprocessen ved bekvemt at indbygge en række vigtige funktioner direkte i platformen.

Du kan næsten ikke vente, vel? OK, sådan her kommer du i gang:

Få optimalt udbytte af Vyond Go

Vi tilbyder gratis live-demo af Vyond animationssoftware – klik her for at se datoerne og tilmelde dig.

Product Logo
Icon
Hurtigt og effektivt
Med Vyond kan du oprette 10 gange flere videoer 10 gange hurtigere og 10 gange mere effektivt end ved traditionel videoproduktion.
Icon
Realistisk fremstilling
Med tusindvis af rekvisitter og hundredvis af videoskabeloner for hver jobrolle eller branche er det nemt at gøre videoer relevante for enhver brugersammenhæng.
Icon
Varemærkekompatibelt
Upload firmalogoer og virksomhedsskrifttyper, tilpas farver, specialtegn mv.
Icon
Proaktiv & lydhør support
Fra onboarding til professionelle tips: din kundesuccesmanager hjælper dig gennem alle faser af din videorejse.
Icon
Skalerbart
Vyonds cloudbaserede arkitektur, robuste sikkerhed, 99,85 % oppetid og teamfunktionalitet gør det muligt at skalere det til organisationer af enhver størrelse.
Icon
Automatisk læbesynkronisering
Se dine figurer komme til live! Optag lyden med din computermikrofon, upload en MP3-fil og brug funktionen tekst-til-tale.
Icon
Teamwork
Del tilpassede figurer, uploadede objekter og skabeloner med hele teamet. Administrér adgang til dine videoer på en enkel måde. Videoer kan beskyttes med en adgangskode.
Icon
Sikkert
Vyond er ISO 27001-certificeret, GDPR- og CCPA-kompatibelt samt Privacy Shield-certificeret. Vyond Secure Suite kan opfylde selv de mest omfattende sikkerhedskrav.

 

Praktiske eksempler på animerede Vyond-videoer

 

Hvilke virksomhedsområder kan have gavn af Vyond

Uddannelse & e-læring

Understøt læring og engagement med fængslende videoer skræddersyet til dit publikum. Vyond kan nemt parres med enhver LMS-software (Learning Management System), så du kan oprette attraktive kurser hurtigt og nemt.


HR

Dine medarbejdere modtager hundredvis af e-mails, sms’er og opkald om dagen – samtidig med at de scanner sociale medier. Det er virkeligheden i dag, og det gør det svært at fange deres opmærksomhed. Benyt videoer til at skære gennem støjen, engagere dine medarbejdere og hæve præstationsniveauet i hele organisationen

Seminar
Marketing

Få dit indhold og dine kampagner til at skille sig ud fra mængden med Vyond. Skab engagement, sørg for at modtagerne gemmer dit budskab, og tilbyd opsigtsvækkende kampagner med animerede videoer.


Distribution/salg

Fremskynd din jagt på kundeemner og dine interne uddannelsesaktiviteter med tilpassede animerede videoer. Du kan hurtigt og nemt skabe forklarende videoer, salgsdemonstrationer og uddannelsesmateriale, der sikrer, at din salgskommunikation skiller sig ud og efterlader en varig virkning.

Vores tilbud

Seminar

Køb Vyond-licens  

Vi er officiel partner for Vyond i Norden, Tyskland og Østrig.
Som virksomhed kan du købe din professionelle licens direkte fra vores butik.

FÅ LICENS
Seminar

Vyond animationsproduktion

Vi påtager os den komplette produktion af animationer for dig, herunder udarbejdelse af koncept, projektledelse og, hvis det ønskes, eftersynkronisering inklusive voiceovers.

INDHENT TILBUD
Seminar

Bestil Vyond-uddannelse

Bestil Vyond-uddannelse til dit team.
Lær hvordan du skaber animerede videoer hurtigt og nemt med animationssoftwaren, så du kan bringe dine e-læringsformater og/eller præsentationer op på et helt nyt niveau.

START NU

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.