Trendanalyse 2021 – vidensportaler, som kan mere!

11 januar, 2021 in Nyheder

På Tictac holder vi altid øje med de seneste trends, og dette år er ingen undtagelse. Er 2021 året, hvor vi ser de moderne vidensportaler slå igennem? Vores undersøgelse viser, at stadig flere vil anvende nye teknikker og metoder som learning influencers og performance support. For at disse skal fungere effektivt er der behov for en større og mere moderne platform end det gamle hæderkronede LMS.

  1. Flere apps til læring
    Flere organisationer vil anvende mobilapps til at levere kurser til deres brugere. Det indebærer, at man vil kunne tilbyde en varemærketilpasset kursusoplevelse hvor som helst – også uden internetopkobling.
  2. Læring midt i arbejdet
    ”Live performance support”, eller læring midt i arbejdet, som det også kaldes, vil mange steder erstatte traditionel læring med mødelokaler, e-kurser og test. Ved at udpege interne emneeksperter og gøre dem tilgængelige via en vidensportal kan kurser afholdes der, hvor arbejdet udføres – fx i Teams eller Slack.
  3. Learning influencers tager fart
    Det var været nogle år med ”wild west”-tilstande, når det gælder learning influencers, men 2021 vil give en formalisering og strukturering. Det, der er vigtigt med learning influencers, er ikke antallet af følgere eller niveauet af engagement. Det handler snarere om, hvordan deres ekspertise er troværdig for emnet. Gennem et system til ekspertmoderering som fx Coach & Share i Docebo kan denne ekspertise spredes i hele organisationen, eller hvorfor ikke til verden udenfor?

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.