COVID-19: TicTacs bedste tips for vellykkede digitale møder

18 marts, 2020 in Nyheder

At mødes i virkeligheden vil altid være den hyggeligste måde at mødes på. Men det er ikke nødvendigvis den mest effektive – og i disse tider anbefales den ikke. Derfor er det vigtigere end nogensinde at skabe de rigtige forudsætninger for digitale møder. Ud over de sundhedsmæssige aspekter og reduceret klimabelastning, så er der store muligheder i webinarer og webkonferencer – hvis man har den rigtige teknik og en god brugeroplevelse.

Her er vores bedste tips for et vellykket digitalt møde:

 1. Hvilket mødeprogram skal jeg bruge?
  Brug et velafprøvet værktøj til webmøder og webinarer. Vi anbefaler f.eks. Zoom eller GoToMeeting. Det er nemt at tilslutte og administrere.
 2. Hvordan opnår jeg god lyd?
  Investér i en mikrofon eller et headset, og sørg for at lukke døren for at undgå forstyrrelser. En god internetforbindelse hjælper også.
 3. Hvordan gør jeg mødet effektivt?
  Alle møder skal have en tydelig struktur og et konkret mål. Præsentér en kort dagsorden i starten, og fortæl hvad mødet skal resultere i, så ingen taber tråden. Du kan også sende dagsordenen ud på forhånd, hvis du ved, hvem mødedeltagerne er.
 4. Hvordan engagerer jeg deltagerne i et webinar?
  Eftersom det bliver noget rod, hvis alle taler samtidigt, er det bedst, at deltagerne har mikrofonerne slukket. Du kan så opfordre deltagerne til at stille spørgsmål i chatten og endvidere have en Q&A med på dagsordenen. Og husk at følge op – send evt. et spørgeskema ud, når webinaret er slut.

Välkommen att kontakta oss

Välkommen att kontakta oss

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.