TicTacs adm. dir. Carolina Ericson hylder vinderne på arrangementet Malmö Näringslivsgala

12 februar, 2019 in Pressmeddelanden

Mandag aften blev Malmøs erhvervshelte hyldet live ved en gallafest i Malmø. Edtechfirmaet TicTac Interactives adm. dir. Carolina Ericson var nomineret i kategorien Årets vækstiværksætter efter en fantastisk vækstrejse som blandt andet indebar en omsætningsvækst på 30 procent i 2018.

TicTac befinder sig i kraftig vækst og er den ledende Edtech-virksomhed i Skandinavien. I 2018 har TicTac fordoblet omsætningen i erhvervssegmentet samtidig med at den totale tilvækst voksede med 30 procent sammenlignet med det foregående år.

At TicTac desuden vokser mere end dobbelt så hurtigt som branchen totalt set, var en af grundene til at adm. dir. Carolina Ericson var nomineret i kategorien Årets vækstiværksætter på Malmö Näringslivsgala 2019.

Vinder af kategorien blev iværksætteren Dan Olofsson med sin virksomhed Danir AB.

– Et stort tillykke til Dan Olofsson for hans fantastiske arbejde som virksomhedsbygger og hans engagement i samfundsspørgsmål! Iværksættere som Dan Olofsson bidrager i høj grad til Malmøs dynamiske og spændende erhvervsliv, og vi har brug for flere iværksættere som ham, siger TicTacs adm. dir. Carolina Ericson.

– 2018 var et rekordår for TicTac, og jeg er meget stolt over at være nomineret i kategorien Årets vækstiværksætter. En stor tak til vores kunder, samarbejdspartnere og dygtige medarbejdere som bidrager til TicTacs fantastiske vækstrejse, tilføjer Carolina Ericson.

Edtech er en af verdens hurtigst voksende brancher, og TicTac forventer en 20 procents omsætningsvækst de kommende år. En milepæl på virksomhedens vækstrejse er partnerskabet med den internationale og verdensledende AI-platform Docebo som intensiverer TicTacs nordiske vækst og etablering i Europa. Med Docebo i porteføljen kan TicTac tilgodese behov som Social Learning, Blended Learning og offline-løsninger hos en lang række industrier.

– 2019 er begyndt stærkt med nye spændende kunder og samarbejdspartnere.  I år vil vi intensivere vores satsninger både i Sverige og internationalt for at imødekomme den stigende efterspørgsel på digitale uddannelser, siger Carolina Ericson.

Vinderne i de forskellige kategorier på Malmö Näringslivsgala 2019 kan du finde på:
www.malmonaringslivsgala.se/2019/

EdTech: Står for Educational Technology. Branchen omfatter en bred palet af tjenester og produkter som undervisningsmidler, testværktøj, læringsplatforme, administrative systemer, hardware, netværk, kommunikationsløsninger og kompetencer.

Om TicTac
TicTac er Nordens ledende aktør inden for Edtech til virksomheder. Med over 300.000 brugere globalt forsyner TicTac sine kunder med vidensløsninger som får virksomheder, organisationer og mennesker til at vokse. TicTac udvikler platforme og tjenester til et globalt marked.

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.