TicTac uddelte 100.000 kroner til Pinc Founder of the Year – Finch 3D

21 oktober, 2019 in Pressmeddelanden

EdTech-firmaet TicTac Interactive uddelte 100.000 kroner i præmie til vinderen Finch 3D i startup-konkurrencen Pinc Capital under Nordic Female Investor Meetup 2019 i Malmö. TicTac var endvidere en stolt sponsor af NFIM, hvis formål er at sikre flere kvindelige iværksættere, investorer og virksomhedsejere.

Nordic Female Investor Meetup (NFIM) har til formål at inspirere og understøtte kvindelige iværksættere og investorer samt øge antallet af kvindelige virksomhedsejere og blev afholdt for fjerde gang i virksomhedskuvøsen Minc i Malmö den 15. oktober med TicTac som en af sponsorerne.

Flere succesrige kvindelige iværksættere, investorer og virksomhedsejere deltog i virksomhedspræsentationer, paneldebatter og workshops for at diskutere, hvordan man kan gøre det lettere for kvinder at skaffe venturekapital sammenlignet med mænd og dermed øge antallet af kvindelige virksomhedsejere.

I forbindelse med NFIM 2019 afholdt man endvidere startup-konkurrencen Pinc Capital, hvor præmien var 100.000 kroner for bedste pitch. Prisen var doneret af TicTac som et led i EdTech-firmaets engagement i promovering af kvindelige iværksættere og virksomhedsejere.

Pinc Capital er åben for nordiske startups med mindst en kvindelig grundlægger, og Pinc Founder of the Year for 2019 blev Finch 3D og medstifteren Pamela Wallgren. Malmöbaserede Finch 3D udvikler et digitalt værktøj til arkitekter, som hjælper dem med at teste deres designs mere fleksibelt på forskellige steder og i forskellige scenarier. Prisen blev uddelt af TicTacs adm. dir. Carolina Ericson.

– Et stort tillykke til Finch 3D og Pamela Wallgren! Vi har brug for flere kvindelige iværksættere, investorer og virksomhedsejere. Sidste år gik kun 2 procent af den samlede venturekapital til startups med udelukkende kvindelige grundlæggere, hvilket er et alt for lavt tal. Det vil vi gerne lave om på, og derfor støtter vi NFIM og er stolte over at kunne donere og uddele præmien som Pinc Founder of the Year, siger TicTacs adm. dir. Carolina Ericson.

I forbindelse med NFIM 2019 skrev Carolina Ericson en debatartikel sammen med fem andre erhvervskvinder over temaet, hvor vigtigt det er for svensk erhvervsliv, at flere kvinder får adgang til venturekapital, samt at antallet af kvindelige virksomhedsejere stiger.

Mere information om NFIM 2019, Pinc Capital samt debatartiklen:

https://www.minc.se/events/nordic-female-investor-meetup-2019

https://www.sydsvenskan.se/2019-10-15/mojligen-gor-en-okad-andel-kvinnliga-agare-att-antalet-forhastade-beslut-minskar

Kontaktoplysninger for yderligere information:

Carolina Ericson, adm. dir. TicTac
Telefon +46 70 990 66 85
Mail: [email protected]

Nina Strandberg,
direktionssekretær TicTac
Telefon +46 72 190 85 40
Mail: [email protected]

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.