TicTac tjekker: de 3 største tendenser fra EdTech Sweden

29 oktober, 2019 in Intervjuer, Nyheder

Forrige uge blev årets EdTech Sweden afholdt, og TicTac er en stolt hovedsponsor af konferencen. EdTech Sweden er et initiativ, der arbejder for, at Norden skal sikre sig en global førerposition inden for EdTech – en af verdens hurtigst voksende brancher. Her deles best practice og nye digitale løsninger, som fremmer læring.

Fokus på konferencen ligger på fremtidens teknik, moderne pædagogik samt mødet mellem leverandører af EdTech og beslutningstagere på alle niveauer inden for erhvervslivet, den offentlige sektor og uddannelsessektoren. Følg dialogen under #edtechsweden.

Trend 1: Social Learning
En af de store trends på årets møde var Social Learning; Social læring. Social læring foregår hele tiden i organisationer, hvor medarbejderne lærer af hinanden. På sociale medier og kanaler deler frem for alt den yngre generation løbende viden med hinanden via film, chatfunktioner og andre medier. Med de rette værktøjer bliver læringen både effektiv og engagerende uden at gribe forstyrrende ind i den daglige arbejdsgang.

Trend 2: AI og skræddersyet læring
Hvordan skabes den ultimative, individuelt tilpassede læring ved hjælp af AI? Det var et varmt emne, som mange berørte, og vi er sikre på, at det her kun er begyndelsen. Inden længe vil det være et obligatorisk krav til en læringsplatform, at den indeholder muligheder for at skabe en oplevelse baseret på individets behov og forudsætninger.

Trend 3: Platforme der understøtter transformation
En anden tydelig trend var fokus på platforme, der understøtter en kulturel transformation, som foregår konstant, i stedet for isolerede læringsoplevelser. Hvordan omstiller en organisation sig til et growth mindset?

Vil du vide mere om EdTech Sweden?

Læs mere

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.