TicTac opsummerer 2019 – Social Learning, AI & enkelhed

4 december, 2019 in Nyheder

Året nærmer sig sin afslutning, og vi vil starte med at takke alle vores kunder for et år, hvor vi i fællesskab har drevet udviklingen fremad. Vi er glade for alle de nye kunder, som er kommet om bord i løbet af 2019, og for alle jer som har været med os gennem længere tid.

Hos TicTac har vi opsummeret de trends, som har været dominerende i 2019. Sammenfattende har dette været året, hvor oprettelsen af uddannelser blev decentraliseret – det er blevet lettere at oprette en uddannelse, og der oprettes flere kurser end nogensinde. Det bliver frem for alt tydeligt via den øgede anvendelse af Articulate RS, hvor emneeksperter selv opretter uddannelser.

Artificial Intelligence, AI, har holdt sit indtog i EdTech-verdenen og er begyndt at blive implementeret i organisationer. Vi har kun set starten af, hvordan det bliver en del af vores hverdag, og hvordan vi lærer.

2019 var også året, hvor tilgængelige uddannelser blev oprettet for alle; både forfatterværktøjer og LMS skal fungere på forskellige enheder og kunne gennemføres.

Tre ting vi tager med os fra 2019:

  1. Social læring er kommet for at blive.
  2. AI via digital læring er snart en hygiejnefaktor.
  3. Enkelhed og tilgængelighed – alle skal kunne uddanne sig, når de vil, og det skal være let tilgængeligt.

I 2020 ser vi frem til…


Collaborative Learning
Året hvor vi i fællesskab opretter uddannelsens indhold er her. Opstil rammer og lad brugerne være med til at påvirke, hvordan en uddannelse skal udformes – den agile måde at arbejde på skaber større engagement og bedre slutresultater.
 
Personlig læring
Vi er alle unikke, og det samme gælder de kompetencer, vi besidder og kan dele med andre – men også de kompetencer vi har brug for at supplere og udvikle. 2020 er året, hvor vi forventer os en personlig platform, som via AI skaber en unik læringsrejse baseret på individets unikke behov.
 
Data

2020 er også året, hvor vi for alvor anvender de data, som brugeren har genereret i platformen. For at kunne tilpasse indholdet efter hvordan brugeren manøvrerer i jeres digitale miljø.

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.