TicTac lister: De 3 vigtigste indsigter, som du, der arbejder med læring, kultur og growth, ikke kan undvære til efteråret

31 august, 2021 in Nyheder

Efter et meget specielt år sidste år kan vi ikke andet end at konstatere, at digital læring er kommet for at blive som en komponent i vækstvirksomheder. Omstillingen til den digitale arbejdsplads med digitale processer tog for alvor fart, og hos TicTac har vi fulgt vores kunder og omverdenen. Både som konsulenter, men også i forhold til hvad der sker på markedet globalt. Nedenfor finder du vores indspark til et stærkt efterår.

1. Tryghed giver vækst
Forskning har vist, at utryghed er en bremseklods for vækst. Ved at skabe en kultur, hvor alle føler sig trygge, og hvor det er ok at begå fejl ind imellem, kan fejlene blive til læring, som fører organisationen fremad. Det skaber vækst! Hav modet til at tale om utryghed, vær åbne for fejl, og beløn mod. Med en digital platform til social læring skaber I forudsætninger for dialog, læring og vidensdeling mellem medarbejderne.

2. Fleksible prioriteringer og fokus
At arbejde agilt er ikke noget nyt. Men hvordan gør I det enkelt for hele organisationen at leve i konstant forandring? Hos TicTac blev svaret ”kikkertsigtet”. Som i et kikkertsigte vælger organisationen et fokusområde, hvor I får størst effekt på resultatet, hvis I lykkes med de prioriterede aktiviteter og forandringer. Synliggør kikkertsigtet for organisationen, og gør det tydeligt, at det hele tiden, når som hest, er muligt at skifte mål. Alt sammen med fokus på organisationens vækst. For at tydeliggøre dette kræver det kontinuerlig uddannelse og muligheder for re-skilling, up-skilling og en forandringskultur. Med hjælp af vores platform GO+ kan I komme i gang med det samme. Det er den enkleste måde at distribuere digital læring bredt på i organisationen. Anvend metoden microlearning, og opdater løbende efter, hvor kikkertsigtet vender hen.

3. Digital læring er kommet for at blive
Vi er overbeviste om, at Teams-møder og Zoom-webinarer har fungeret fint i det forgangne år. Fortsæt endelig med det! Men tag det et skridt længere ved at tilføje e-Learning til det, der er teori, og brug lærerbaserede sessioner til praktik og diskussion. Med Articulate kan I enkelt digitalisere alle jeres officielle kurser til interaktive digitale moduler og tilføje klassebaserede lektioner eller webinarer, så har I skabt Blended Learning på ingen tid. Jeres brugere/medarbejdere vil værdsætte forandringen (på trods af gode Teams-møder), og I vil kunne måle deltagelsen og forandringen i jeres organisation.

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.