TicTac Learn søger Instructional designer

14 december, 2022 in E-learning

TicTac Learn er det største specialiserede EDTech konsulentfirma i Nord-Europa med mere end 4000 kunder, 80 ansatte og kontorer i Malmø, København, Aarhus, Stockholm, Oslo, Helsinki og Berlin.

Vi søger en erfaren Instructional designer/manuskriptforfatter, som kan skrive knivskarpe manuskripter, der omsætter vores kunders læringsbehov til levende og spændende digital læring. Kunderne er spredt over det mest af Nord-Europa, dog mest i Danmark og Sverige. Ansættelsen vil være med udgangspunkt i et af vores danske kontorer (København eller Århus). 

Jobbet

I jobbet som Instructional designervil du arbejde med at udforme og forfatte digitale lærings programmer for TicTac Learn’s kunder.

Dine arbejdsopgaver som Instructional designer vil bestå i at:

Dine arbejdsopgaver kræver, at du formår at sætte dig i brugerens sted, uanset om de er akademikere eller ufaglærte. Du vil ligeledes blive udfordret på lynhurtigt at kunne sætte dig ind i nyt fagligt stof. 

Dine kvalifikationer

Vi søger en medarbejder med erhvervserfaring som instructional design inden for digital læring. Alternativt med erfaring inden for opbygning af læringsprogrammer og udarbejdelses ar uddannelsesmateriale.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har kompetencer indenfor projektledelse og har kendskab til udviklingsværktøjer fra Articulate.

Som person forestiller vi os, at du brænder for digital læring, og at du er dygtig til at skrive på både dansk og engelsk. Du har sans for detaljen uden at tabe overblikket. Du trives godt med at arbejde såvel selvstændigt som i teams. Du kender dine egne styrker og svagheder, og ved hvornår du skal bede om hjælp.

Vi tilbyder

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte. Projektchef Johanne Heinsen ([email protected] eller tlf. 61 61 40 42).

Ansøgning

Send din ansøgning og CV til [email protected] 
Skriv ”Instuctional designer” i emne-feltet.
Der vil blive afholdt samtaler løbende startende medio januar måned. Første samtale vil blive afholdt virtuelt via Teams.

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.