TicTac Learn opnår rekordomsætning på 220 millioner  og vinder prisen ”Årets Knuser”

7 september, 2023 in Nyheder

CEO Carolina Faxe og hendes EdTech-virksomhed TicTac Learn AB er dette års vinder af prisen ”Årets Knuser”. Ifølge 17-nätverket er TicTac Learn den virksomhed, der havde den største omsætningsvækst i 2022 – fra 60 til 220 millioner SEK, hvilket er en stigning på 267 procent. Med en stærk start på 2023 investerer TicTac nu i en fortsat vækstrejse i Nordeuropa.

Prisen ”Årets Knuser” uddeles af 17-nätverket for at fremme opbygningen af store virksomheder drevet af kvindelige ejere. Netværket blev grundlagt i 2017 af de succesfulde iværksættere Jessica Löfström (Expandera Mera), Lena Apler (Collector), Monica Lindstedt (Hemfrid), Anna Bråkenhielm (Silverback) og Maria Mattsson Mähl (Alpha C). 

TicTac Learn er ifølge 17-nätverket den virksomhed, der havde den største omsætningsvækst i 2022. I det seneste regnskabsår voksede omsætningen fra 60 til 220 millioner SEK – en stigning på 160 millioner SEK eller 267 procent.

”Som iværksætter og ejer har jeg altid haft mit blik rettet mod vækst kombineret med lønsomhed. Vi satte målene højt, da vi gik ind i 2022, og vi indfriede dem med god marginal. En stor tak til alle vores dygtige medarbejdere, som bidrog til det fantastiske resultat. Vi ser frem til at fortsætte vores vækstrejse”, udtaler TicTac Learn’s CEO Carolina Faxe.

Startskuddet til 17-nätverket var et rygte i Almedalsugen om, at der kun var 17 kvinder, der havde grundlagt en virksomhed med en omsætning på over 50 millioner SEK om året – noget der viste sig ikke at stemme. 

Carolina Faxe blev valgt ind i 17-nätverket i 2021. For at blive en del af netværket skal du være kvinde, have grundlagt den pågældende virksomhed og have en betydelig ejerandel i denne samt have haft en ledende position i virksomheden gennem hele vækstrejsen. Desuden skal virksomheden have omsat for mere end 50 millioner SEK om året.

”Årets Knuser” er ikke den eneste pris, som TicTac Learn og CEO Carolina Faxe er blevet tildelt for nylig. Tillväxt Malmö har også udnævnt hende til ”Årets vækstiværksætter 2022”.

TicTac Learn forsyner sine kunder med digitale uddannelser og platforme til afvikling. Blandt kunderne finder man Ericsson, Klarna, Socialstyrelsen, Oatly, Thule og Verisure.

Virksomhedens digitale uddannelsesløsninger har godt en million brugere, og antallet vokser hurtigt i takt med, at nye kunder kommer til.

”Efterspørgslen er stadig stor, og i løbet af årets første måneder har vi fået flere nye kunder som f.eks. Skintific, Aqua Dental og Granit. Vi har endvidere ansat en række nye medarbejdere for at imødekomme efterspørgslen fra eksisterende og nye kunder,” udtaler Carolina Faxe.

EdTech-markedet er en af verdens hurtigst voksende brancher med en global vækst på omkring 16 procent i 2022, ifølge erhvervsmagasinet Forbes. I august 2021 trådte den britiske venturekapitalgigant Bridgepoint ind som hovedejer, og siden er TicTac Learn fortsat med at vokse hurtigt i Nordeuropa med opkøb af danske Key2Know og tyske Interlake.

”Med Bridgepoint i ryggen fik vi en aktør med stor international erfaring og tilstedeværelse. Vi fik en partner, som hjalp os med at vokse hurtigere og bedre, ikke mindst internationalt. Sammen vil vi fortsætte med at vokse både organisk og gennem yderligere opkøb,” udtaler Carolina Faxe.


I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.