TicTac deltager i Arab Health i Dubai den 28. til 31. januar

29 januar, 2019 in Pressmeddelanden

Den hurtigtvoksende Edtech-virksomhed TicTac Interactive deltager på Arab Health i Dubai den 28. til 31. januar. Medtech-messen er førende inden for sin kategori i det hurtigt voksende Mellemøsten, og blandt deltagerne finder man de fleste af verdens ledende virksomheder inden for sundhed og sygepleje samt medicinteknik.
Arab Health blev startet for 44 år siden og er nu etableret som den ledende Medtech-messe i Mellemøsten med deltagende virksomheder og gæster fra hele verden. Næsten 4.200 virksomheder fra 66 lande udstiller, og der ventes over 84.000 besøgende på messen.
TicTac er til stede for at møde kunder og etablere nye partnerskaber i regionen.
– Arab Health er den største og vigtigste Medtech-messe i Mellemøsten, en region der satser stort på sundhed og sygepleje samt på medicinteknik. Da de fleste af vores kunder er til stede, er det vigtigt for os at demonstrere vores digitale platforme, siger Carolina Ericson, adm. dir. hos TicTac Interactive.
TicTac har fordoblet sin omsætning til erhvervs-segmentet i 2018, og med det seneste partnerskab med Docebo intensiveres TicTacs internationale vækst.
En årsag til den hurtige vækst er at efterspørgslen på digitale uddannelser stiger i takt med at virksomhederne kontinuerligt skal løfte kompetencen blandt egne medarbejdere for med succes at kunne konkurrere på et globalt marked. Og Medtech-branchen er ingen undtagelse.
– Medtech er et af de prioriterede vækstområder for TicTac. Branchen er meget vidensintensiv og ekstremt konkurrencepræget så virksomhederne skal hele tiden investere i videreuddannelse af personale og brugere af deres teknik for at være på forkant, siger Carolina Ericson.
Læs mere om Arab Health på www. arabhealthonline.com

EdTech står for Educational Technology. Branchen omfatter en bred palet af tjenester og produkter som undervisningsmidler, testværktøj, uddannelsesplatforme, administrative systemer, hardware og kommunikationsløsninger.
Globalt er Edtech en af de hurtigst voksende brancher og større end blandt andet Fintech. Også den svenske Edtech-branche befinder sig i stærk vækst med en stigningstakt på 12 procent årligt, ifølge statistik fra Navitas Ventures.

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.