Svenske TicTac Interactive (‘TicTac’) opkøber Key2know A/S og skaber den stærkeste EdTech virksomhed i Norden.

4 januar, 2022 in Nyheder

I 2021 gik TicTac Interactive (‘TicTac’) sammen med den engelske venturefond Bridgepoint med målet om at blive Nordeuropas førende EdTech-virksomhed. En vigtig milepæl i den ambitiøse plan er nu nået med opkøbet af Key2know A/S, en af Danmarks førende e-læringsvirksomheder. Som følge af handlen ændrer Key2know navn til Tictac Learn.

Med en kundebase på over 200 offentlige og private kunder og kontorer i København og Aarhus er Key2know allerede en veletableret leverandør af e-læring på det danske marked. Opkøbet af Key2Know giver TicTac et stærkt fundament i Danmark og accelererer firmaets vækstambitioner.

For danske kunder betyder det, at der nu er en EdTech-leverandør, der har størrelsen til at levere komplette digitale læringsløsninger. Key2know’s kunder kan trække på flere ressourcer og får adgang til TicTac’s komplette udbud af læringsløsninger og softwareplatforme til understøttelse af digital læring, der inkluderer førende SaaS-løsninger (LMS, LXP).

For at sikre en glidende overgang efter opkøbet fortsætter det danske ledelsesteam, der skal være med til at sikre, at kunderne får det fulde udbytte af den nye, bredere og stærkere organisation.

“Vi er begejstrede for at blive en del af TicTac, der er en af de største og hurtigst voksende EdTech-virksomheder i Norden, og tilsammen bliver vi den største nordiske udbyder af digitale læringsløsninger. Først og fremmest vil TicTacs viden og ekspertise bringe stor værdi til vores eksisterende kunder. Og samtidig får vi musklerne til at være en relevant partner for de største virksomheder i Norden,” udtaler Bo Sejer Frandsen, CEO og medejer af Key2know.

“Vi etablerede samarbejdet med Bridgepoint i sommeren 2021 for at støtte vores vækstplaner, og det går rigtig godt. Vi er glade for at eksekvere på vores vækststrategi ved at erhverve Key2know. Med Key2know går vi sammen med et fremragende dansk team for at booste vores markedsudvidelse og sikre det stærkeste udbud af læringsløsninger til alle vores nordiske kunder. Denne investering tager os et skridt tættere på at fuldende vores vision om at blive den førende EdTech-virksomhed i Nordeuropa,” udtaler Carolina Faxe, TicTac CEO & Founder.

For yderligere information kontakt

CEO Key2know A/S – Bo Sejer Frandsen +45 28351400
VD TicTac Interactive AB – Carolina Faxe +46 701462050

Read more about TicTac

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.