Team TicTac

13 marts, 2023 in News

Vi har fået et nyt medlem i vores salgsteam – Lotta Naukkarinen! Hun tiltræder som Sales Executive og skal blandt andet fokusere på det finske marked. Dejligt at have dig om bord, Lotta! Kan du fortælle lidt om dig selv og din baggrund?

Jeg er oprindelig fra Finland, og flyttede derefter via Spanien til Sverige. Jeg har arbejdet med en masse forskellige ting og i mange brancher, blandt andet som bogholder, bartender og rejsekonsulent. 

En bred baggrund med andre ord. Hvad bliver din rolle hos TicTac? Hvad indebærer det?

Jeg arbejder i salgsteamet som Sales Executive. I den rolle har jeg møder med kunder, udarbejder tilbud og deltager nogle gange også på messer.

Hvad glæder du dig mest til i dit arbejde hos TicTac? Hvad har været mest udviklende indtil videre?

Nu har jeg allerede arbejdet her et halvt år, men jeg glæder mig til at TicTac vokser, så jeg får mulighed for at lære nye ting.

Ja, vi siger jo ”Never stop learning” her. Hvad kunne du tænke dig at lære hos TicTac? Og hvad betyder ”Never stop learning” for dig?

EdTech er en ny branche for mig, så nye ting i den branche. For mig betyder ”Never stop learning”, at man hele tiden udvikler sig selv og lærer nye ting. Lige nu er jeg f.eks. i gang med at lære arabisk.

Wow! Sejt. Nu kunne jeg godt tænke mig at vide, hvad du kan bidrage med hos TicTac?

Jeg har stor erfaring med kundeservice fra forskellige brancher – og så kan jeg flere sprog.

Velkommen om bord, Lotta! Vi ser frem til at arbejde sammen med dig.

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.