Stöldskyddsföreningen og TicTac i ny digital uddannelsessatsning

1 juli, 2020 in Nyheder, Pressmeddelanden

SSF Stöldskyddsföreningen fortsætter sin stærke satsning mod digital kriminalitet og udvider sin digitale uddannelsessatsning ved at lancere en ny uddannelsesplatform sammen med Edtech-virksomheden TicTac Interactive.

SSF Stöldskyddsföreningen foretager en stor satsning for at skabe øget viden om, hvordan man kan bekæmpe digital kriminalitet. I løbet af året har SSF derfor udviklet en digital strategi med ti forskellige strategiske initiativer omkring digitalisering og mod digitale forbrydelser. Som et led i dette satser SSF på en omfattende udvikling af digitale kurser og lancerer derfor en ny uddannelsesplatform sammen med Edtech-virksomheden TicTac Interactive.

SSF har allerede Sveriges bredeste fysiske kursusudbud inden for sikkerhed. Ud over de åbne kurser tilbyder SSF også skræddersyede sikkerhedskurser, der er skræddersyet specielt til virksomheder. SSF indgår nu i et samarbejde med TicTac om at udvikle og sælge et antal kurser inden for sikkerhed som e-learnings. Det er kurser, der skal styrke virksomheder inden for både fysisk sikkerhed og inden for cybersikkerhedsområdet.

– Man skal kunne henvende sig til os og sikre sig mod fremtidens digitale kriminalitet. Satsningen på at styrke engagementet mod at blive udsat for digital kriminalitet er meget vigtigt i vores arbejde for øget tryghed, og som en del af dette vil vi tilbyde kurser digitalt på forskellige måder, og her ser vi TicTac som det absolut bedste valg til vores uddannelsesplatform, siger Thomas Brühl, der er administrerende direktør for SSF Stöldskyddsföreningen.

SSF vil anvende TicTacs digitale uddannelsesløsning Docebo, som er en helhedsløsning til skræddersyet læring. Via platformen er det bl.a. muligt at samle samtlige kurser i et brugervenligt LMS, skabe personligt skræddersyede kursusforløb ved hjælp af AI og udforme vidensudveksling mellem brugerne på en enkel og effektiv måde.

– SSF har en lang tradition og stor tillid, når det handler om at øge viden og bevidst omkring forskellige former for kriminalitet. Vi er derfor meget stolte over, at de har valgt vores digitale uddannelsesløsning Docebo og ser med stor spænding frem mod samarbejdet, siger Benjamin Rosén, der er Head of Sales for TicTac Interactive.

Kontaktoplysninger for yderligere information:

Monika Johannesen, chef for uddannelse og konsulentvirksomhed, SSF Stöldskyddsföreningen
Telefon: +46 721 41 49 63
E-mail: [email protected]

Benjamin Rosén, Head of Sales, TicTac Interactive AB
Telefon: +46 720 78 34 73
E-mail: [email protected]

SSF Stöldskyddsföreningen er en ikke-kommerciel aktør, der arbejder aktivit for at øge viden og bevidsthed omkring forskellige typer kriminalitet rettet mod offentligheden og små/mellemstore virksomheder. Det er kriminalitet, som i stor udstrækning rammer både enkeltpersoner og mindre virksomheder rundt omkring i landet. SSF Stöldskyddsföreningen har også det fuldejede datterselskab SSF Service AB, som på kommerciel basis udbyder kurser, foredragsvirksomhed, mærkningsprodukter og abonnementstjenester. Overskuddet fra vores produkter og tjenester geninvesteres i vores nonprofitbaserede, kriminalitetsforebyggende arbejde. www.stoldskyddsforeningen.se

TicTac er Nordens ledende aktør inden for Edtech (Educational Technology) til virksomheder. Edtech er en af verdens hurtigst voksende brancher og omfatter en bred palet af tjenester og produkter som undervisningsmidler, testværktøj, uddannelsesplatforme, administrative systemer, hardware og kommunikationsløsninger. Med over 1.000.000 brugere globalt forsyner TicTac sine kunder med vidensløsninger, som får virksomheder, organisationer og mennesker til at vokse. TicTac udvikler platforme og tjenester til et globalt marked. www.tictac.se

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.