Stefan Pettersson ny CFO hos TicTac: ”Man kan altid lære mere”

22 marts, 2022 in Nyheder

Stefan Pettersson har lang erfaring fra telekom og teknologi-virksomheder, som f.eks. Kinnevik og Apsis. Nu tiltræder han som ny CFO hos TicTac, hvor han får ansvar for selskabets aktiviteter inden for økonomi og finans. Og som han selv siger, har han allerede lært noget nyt.

Hvorfor har du valgt at tiltræde som CFO hos TicTac?

– TicTac er i stor vækst og har planer om yderligere ekspansion de kommende år. En af mine opgaver bliver at hjælpe med at få de finansielle dele til at fungere optimalt og sikre, at vi har fokus på de rigtige nøgletal.

Jeg har en baggrund som revisor og har de seneste 20 år arbejdet i teknologi-virksomheder, som har en eller anden form for en licensmodel. Den erfaring kan jeg overføre til TicTac.

TicTac’s tagline er ”Never stop learning”. Har du lært noget indtil nu?

– Ja, jeg har lært, at digital læring og EdTech er super spændende! Jeg har tidligere brugt en del EdTech software fra eksempelvis Docebo, og i TicTac har jeg virkelig fået øjnene op for, at dette er fremtiden. I forbindelse med pandemien begyndte stadig flere at anvende digital læring, og jeg forventer, at det er et marked, der vil vokse enormt.

Hvad håber du at lære mere om?

– Generelt tror jeg, at man altid kan lære nyt. Jeg glæder mig f.eks. meget til at arbejde med vores ekspansionsplaner, hvor jeg er sikker på, at jeg kommer til at lære noget nyt.

Jeg har også indset, at jeg må til at interessere mig mere for sport. Hos TicTac er der stor interesse for sport, og vi sponsorerer både fodbold, tennis og ishockey. Så dét håber jeg at lære meget mere om.

Velkommen til TicTac Stefan!

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.