Stefan Pettersson ny CFO hos TicTac: ”Man kan altid lære mere”

22 marts, 2022 in Nyheder

Stefan Pettersson har lång erfarenhet från telecom-, SaaS-industrin och företag som Kinnevik och AStefan Pettersson har lang erfaring fra telecom-, SaaS-industrien og virksomheder som Kinnevik og Apsis. Nu tiltræder han som ny CFO (Chief Financial Officer) hos TicTac og får ansvar for selskabets aktiviteter inden for økonomi og finansielle spørgsmål. Og han har allerede lært noget nyt.

Hvordan er du endt som CFO hos TicTac?

– TicTac har en stærk vækst og en spændende ekspansionsplan for de nærmeste år. En del af min opgave bliver at hjælpe med at få de finansielle dele til at fungere optimalt og sikre, at vi ser på de rigtige nøgletal.

Jeg er revisor fra starten og har arbejdet de seneste tyve år inden for SaaS-industrien og i virksomheder, som har en eller anden form for subscription, så jeg har relevant erfaring, kan man sige.

Hos TicTac siger man ”Never stop learning”. Har du lært noget indtil nu?

– At e-learning er superspændende! Jeg har tidligere brugt en del software fra eksempelvis Docebo, og her ser man, at EdTech er fremtiden. I forbindelse med pandemien begyndte stadig flere at anvende digitale produkter, så digital uddannelse vil vokse enormt.

Hvad håber du at lære mere om?

– Generelt tror jeg, at man altid kan lære rigtig meget alle nye steder, og jeg er meget nysgerrig på de lande, vi skal ekspandere til. Hvordan fungerer det? Hvordan kommer vi til at arbejde med dem? Den internationalisering, som vi skal gennemføre, og at vi breder os geografisk i Nordeuropa bliver rigtig interessant. Man lærer meget om folk og kultur på den måde.

Jeg har også indset, at jeg ofte har for lidt sportserfaring. Hos TicTac er der stor interesse for sport, og vi sponserer ungdomssport i fodboldklubben MFF, Kronprinsens Tennisklubb og hockeyklubben Malmö Red Hawks. Så jeg håber at lære meget mere om sport!

Velkommen til TicTac Stefan!

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.