Social learning

Hvad er social læring?

Social læring er uformelle processer, hvor brugere lærer uden for klasseværelset eller det digitale forløb. Uformel læring foregår hele tiden på arbejdspladsen – og der findes en masse viden i organisationen! Med de rette værktøjer bliver læringen både effektiv og engagerende – uden at forstyrre den daglige arbejdsgang.

Hvordan foregår det?

Hvordan foregår social læring? Det er simpelt – på præcis samme måde som på sociale medier. For eksempel deler kollegaer viden med hinanden på YouTube eller via film, chatfunktioner og andre medier. Det er allerede en selvfølgelighed for mange, specielt yngre som er vokset op med sociale medier. For at være en attraktiv arbejdsgiver i fremtiden vil social læring være en vigtig faktor.

Hvorfor er det godt?

Nogle af de fordele, som social læring har, er mere engagerede ansatte, en sjovere arbejdsplads og bedre resultater. Hertil skabes også en lærende organisation, hvor viden samles og udvikles.

Hvad kræves?

En social platform, hvor al viden samles og deles, er nøglen til en succesfuld lærende organisation. På platformen brugeren belønninger og opmærksomhed – så udvekslingen mellem brugere kommer til at flyde. Her hjælper AI-værktøjer også med at tilpasse de rette informationer til de rette personer.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.