Smartere indslusning og uddannelse med læringsrejser

30 januar, 2022 in Nyheder

Benjamin Rosén er CMO og partner hos TicTac Learn. Hvad tager han med sig fra 2021, og hvad ønsker han, at vi skal lægge bag os? I TicTacs trendforskning for 2022 præsenteres de fem vigtigste tendenser, man skal have tjek på – men lad os starte fra begyndelsen. Med tendens nr. 1.

Hej Benjamin! Hvad kan du fortælle om den første tendens?

En af de vigtigste erfaringer fra sidste år er, at det godt kan betale sig at skabe blandede læringsprogrammer og læringsrejser. De er fleksible i den forstand, at det er muligt at få fuldt digitale læringsprogrammer eller dele med fysiske elementer. Det hele går ud på, at man skaber læringsrejser, der er tilpasset til det enkelte individ.

Hvornår er individualiserede læringsrejser vigtigst?

Fordelen ved blandede læringsprogrammer er, at de er lette at følge og giver deltageren en skræddersyet oplevelse. Det betyder, at de er effektive, uanset om det drejer sig om indslusning af en ny medarbejder eller en kunde, eller i forbindelse med et ledelsesprogram.

Hvordan adskiller de sig fra ikke-individualiserede programmer?

Al viden er naturligvis vigtig, og selv et ikke-skræddersyet program giver organisationen en række fordele i form af vidensdeling, teambuilding og øget interesse for virksomheden, foruden at der opnås en større viden. Men med en individualiseret læringsrejse vil du altid møde personen præcis der, hvor han/hun er.

Og hvordan påvirker det resultatet?

For en medarbejder bliver indlæringen en anden slags oplevelse, der styrker følelsen af at være værdsat og værdifuld, og det styrker arbejdsgiverens branding og dermed også brandet.

I forbindelse indslusning og ledelse bliver læringskurven mere præcis, og du ved desuden, at det, du måler, er præcist det, du har brug for at vide om denne persons læringsrejse. Det er tids- og omkostningsbesparende, og derfor er individualiserede indlæringsrejser kommet for at blive. Du kan læse mere her!

Resumé:

– Stadig flere vil investere i individualiserede læringsrejser, både for at spare penge og ressourcer, men også fordi det styrker forholdet til den enkelte og skaber loyalitet på den lange bane.

– Blandede læringsprogrammer giver både dig og medarbejderen eller kunden mulighed for at gå lige til sagen og skabe mere en effektiv indlæring.

Gå ikke glip af det næste nyhedsbrev, hvor Benjamin fortæller om tendens nr. 2: Systematisk læringsmåling – hvordan man som virksomhed eller organisation kan arbejde med løbende og systematisk måling af målgrupperne og måle effekten af systematisk læring. Hvilke nøglepræstationsindikatorer skal man have, og hvad er vigtigst at måle?

Vil du gerne vide mere eller aftale et møde?


Kontakt os i dag!

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.