Oplev styrken med Microlearning

5 april, 2021 in Nyheder

Microlearning er præcis, som navnet antyder, en mindre form for digital læring, hvor man oftest fokuserer på en opgave. Det kan produceres i forskellige formater som fx et videoklip, en lydfil, et instruerende billede og tekst – eller et kort interaktivt kursus med fokus på en mindre del.

Microlearning kan med fordel anvendes som ”how to” eller ”just-in-time-learning”, hvilket indebærer, at brugeren har brug for viden om noget netop nu. Præcis som når vi i vores hverdag søger hurtig information om, hvordan man monterer noget, skal lave noget eller vil vide, hvad noget betyder.

Har man et velstruktureret bibliotek med microlearning, så kan dette hjælpe medarbejderne med at udføre deres arbejdsopgaver smidigt og hurtigt uden afbrydelser. Dette skal gælde forskellige emner, som fx produktkendskab, onboarding, monteringer, systemtræning mm.

Microlearning kan også anvendes i forbindelse med anden læring. At konsolidere viden inden et længere kursusmoment eller forlænge et kursus ved at udsende eller tilgængeliggøre mindre repetitioner og påmindelser efterfølgende.

Har I brug for råd, støtte eller produktioner inden for digital læring?

LÆS MERE OM MICROLEARNING

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.