Den offentlige sektor

Hos TicTac har vi stor erfaring med at samarbejde med den offentlige sektor og myndighederne, både ved direkte indkøb eller i form af rammeaftaler. Vi bruger myndighedernes egne skriveregler og følger de retningslinjer, der er på områder såsom tilgængelighed

Articulate
GO Plus
Docebo

Tilmeld dig vores webinar!

Læs mere

Erfaring

TicTac hjælper i dag mellem ti og tyve myndigheder i Sverige med at nå deres uddannelsesmål og med at arbejde resultatorienteret med kompetenceudvikling. Vores digitale læringsoplevelser tilpasses til den enkelte organisations forudsætninger, men tager udgangspunkt i værdier som tilgængelighed, medindflydelse og moderne pædagogik.

Samarbejde

I dag har vi rammeaftaler med myndigheder, landsting (regioner) og organisationer som Sida, Socialstyrelsen, Trafikverket og Region Skåne. Dette gør os til en rutineret og fleksibel partner ved langsigtede samarbejder.

Ekspertise

Vi arbejder intenst på at kunne garantere den kravopfyldelse der kræves inden for offentlig forvaltning. Derfor har vi udarbejdet en projektproces som bygger på resultatstyret metodik. Vi har også implementeret sikkerheds-, miljø- og arbejdspladspolitikker som gør det nemt at arbejde på projekter hvor offentlighed og transparens er en naturlig del af aktiviteten.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger, så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.