Mød Nathalie Strindlund

18 januar, 2022 in Nyheder

For et stykke tid siden bød vi Nathalie Strindlund velkommen i virksomheden – vores seneste stjerneskud på designsiden.

Hvad arbejder du med hos TicTac, Nathalie?
Jeg er Designer/Content Creator, og det er præcis lige så spændende, som det lyder! Jeg arbejder meget ud fra kundens visuelle visuelle identitet, når jeg laver ting, man kan se eller føle på. Det handler om at give kunden et ansigt gennem vores videnløsninger, og til dette anvender jeg alle kreative greb, jeg har, når jeg laver, tolker og oversætter de koncepter, vi har udarbejdet.

Det lyder spændende og varieret!
Helt sikkert! Jeg elsker at have mulighed for at arbejde så bredt, som jeg gør. Det fascinerende ved EdTech-branchen er jo netop mødet mellem den fysiske verden og den digitale. De smelter mere og mere sammen, og jeg er spændt på at udforske nye muligheder med digital læring i fremtiden.

Hvorfor valgte du TicTac?
Jeg vil være en del af et superteam med mennesker, som ikke bare er dygtige til det, de laver, men også skaber en rigtig god stemning i virksomheden. Derfor blev TicTac hurtigt et indlysende valg. Fra vores første møde var det soleklart.

Hvad synes du er den bedste måde at lære noget?
Det handler ikke så meget om selve informationerne – men hvad vi gør for at huske dem. Jeg tror på at gøre læring til noget sjovt. Børn lærer gennem leg, og det tror jeg, at vi alle kan have stor gavn af!

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.