Mød Katarina Molander

6 februar, 2023 in News

For et stykke tid siden blev teamet af tekstforfattere udvidet med Katarina Molander.

Hej og velkommen til TicTac, Katarina! Fortæl os lidt om dig selv.

Hej! Jeg er sprogkonsulent og tekstforfatter. Egentlig lidt af en kamæleon – jeg kan godt lide at give et nap med der, hvor der er brug for det – men tekst er mit primære medium. Det er det bedste ved e-learning: At jeg får mulighed for at skrive en masse og om så mange forskellige emner.

Det er sjovt! Hvad betyder vores udtryk ”Never stop learning” for dig?

At der altid er noget, man kan lære eller blive bedre til. Jeg har et mål, som går ud på, at jeg vil lære noget nyt hver dag. Det kan være noget (for mig) verdensforandrende – eller en ganske lille ting. Hver eneste brik i puslespillet tæller. Det er noget, jeg gerne vil tage med mig i mit nye job.

Hvordan kan det være, at du valgte TicTac?

Jeg havnede i e-learning ved et tilfælde lige efter eksamen og har arbejdet med det lige siden. Tidligere har jeg været i mere nicheprægede brancher, men hos TicTac får jeg mulighed for at udforske så mange forskellige områder. Det er meget attraktivt!

Det synes vi også! Hvad håber du at lære mere om her på TicTac?

Åh, det er et svært spørgsmål. Så meget som muligt. Men hvis jeg skal forsøge at konkretisere et mål, ville det nok være at blive rigtig, rigtig god til at skrive og opbygge uddannelser, der er pædagogisk vellykkede, og som får deltagerne til at føle, at det er sjovt at lære noget nyt. Og at det, de lærer, er relevant og udviklende, naturligvis.

Vi byder dig hjerteligt velkommen, Katarina!

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.