Mød Drahomir, en af vores seneste ansatte!

16 april, 2021 in Nyheder

Drahomir arbejder i økonomiafdelingen med administration og analyse af markedsføring og salg. Vi stillede ham nogle spørgsmål!

1. Hvorfor ville du gerne arbejde hos TicTac?
– Virksomhedens motto ”Never Stop Learning” giver så meget mening for mig. Jeg tror, at det er den vigtigste investering, man kan foretage for at holde trit med den verden, vi lever i, som er i hastig forandring og udvikling. Jeg syntes, at muligheden for at arbejde for en virksomhed, der leverer smarte e-læringsløsninger til internationale kunder, var en interessant chance for mig, hvor jeg kan opnå nye færdigheder og samarbejde med erfarne kolleger. I rekrutteringsprocessen kunne jeg godt lide den praktiske approach til at få tingene gjort. Jeg forstod, at det er meget værdsat, at man har en baggrund inden for mange forskellige områder. For at opsummere føler jeg, at jeg og TicTac er et godt match for begge parter.

2. Fortæl om en læringsoplevelse, du er stødt på!
– Jeg flyttede til Sverige 2017 uden at kende meget til det svenske sprog. Så jeg startede min egen egen e-learningplatform (en blog) – MySwedish.net, og jeg startede en Facebook-fanside. Hvorfor? For mig er den bedste måde at lære at forklare sig for andre. Så jeg blev svensklærer (hvilket måske lyder pudsigt) og begyndte at forklare, hvordan sproget fungerer for mit publikum. Jeg har nu over 3.000 følgere – og de bliver stadig flere.

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.