Mobile learning

4 skridt til succesrig Mobile Learning!

TicTac er Skandinaviens førende aktør inden for mobil læring. I over 10 år har vi hjulpet organisationer og virksomheder, på både nationalt og globalt plan, med at skabe de bedste læringsoplevelser på telefonen. Generation Z er vokset op med smartphones og efterspørger brugeroplevelse, lydhørhed og tilgængelighed.

Strategi: Viden når du har behov for det

Fordelen ved mobil læring er, at viden er tilgængelig hvor som helst og når som helst. I kan gøre træning tilgængelig på en helt ny måde. For at få et effektivt resultat skal du optimere kurserne til smartphone skærm, som normalt kaldes en ‘Mobile first’ strategi.

Indhold: Kort og enkelt

Når man skaber Mobile Learning, giver man brugerne mulighed for at interagere med deres smartphones som de plejer. Gør det så enkelt for brugeren som muligt! Det, der fungerer bedst på smartphones, er video, podcast og sociale nyhedsfeeds. Målet er, at det skal være nemt at bruge og tilegne sig – en læring der er optimeret. Og så skal indholdet være kort og holdes enkelt.

Værktøj: Responsiv og GO+

Køb værktøjer til mobil læring. TicTac anbefaler Responsive, som er et responsivt forfatterværktøj i Articulate 360. Opret jeres Mobile Learning og distribuer den nemt via den responsive platform GO +. Gennem platformen får I målbarhed på dem, der har deltaget i og forstået indholdet.

Statistik: Se resultaterne

Målbarhed er vigtig for både organisationen og medarbejderen. I får en bekræftelse på, at jeres strategi virker, et klart overblik over hvordan forandringsarbejdet skrider frem, fordi det er tydeligt, hvem der har gjort hvad.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.