Microlearning

Seminar

Hurtigt

Med Microlearning kan I hurtigt sampakke og distribuere viden.
Seminar

Enkelt

Nøgleordet i Microlearning er enkelhed. Både for afsendere og modtagere.
Seminar

Effektivt

Microlearning er både omkostningseffektivt og tidseffektivt.
Seminar

Tilgængeligt

Med Microlearning når I ud til alle uanset hvilken enhed de benytter og uanset tidspunktet på døgnet.
Seminar

Fremtiden

Microlearning er kommet for at blive. I en digital æra kræves mobilitet, fleksibilitet og målbarhed – svaret er Microlearning.

Hvorfor Microlearning?

Vi blevet mere og mere mobile og har samtidig fået mindre tid til at sætte os ind i større omfang af viden. Der er opstået et behov for digital læring, der er kortfattet og tilgængelig, når der er behov for det.

Hvad er Microlearning

Microlearning er små optimerede digitale lektioner, der kan være helt uafhængige, en del af et forløb eller passe ind i en større sammenhæng af andre aktiviteter. Mikrolæring kan anvendes til forskellige formål og alle mulige emner. Det er en ny og effektiv måde at samle og distribuere viden digitalt. I dag erstatter eller supplerer mikrolearning klasseundervisning i onboarding, forandringsarbejde, instruktioner, certificeringer og meget mere.

Virker det?

Det viser sig, at Microlearning er mere effektiv end traditionel læring – fordi den efterligner den naturlige måde, mennesker lærer på ude på arbejdspladserne. Ved at dele læring op i små mikroportioner lagrer viden sig nemmere i hukommelsen.

Motivation og målbarhed

Mikrolearning findes allerede i mange organisationer, men det opleves måske ikke sådan. Det kan være ansatte, som motiverer sine kollegaer, og interne ”influencere” som svarer på spørgsmål og deler viden. Ved at gøre denne viden tilgængelig og målbar kan vi skabe en kultur, hvor det er nemt at give alle dagligdagsviden i små portioner. Mikrolæring kan også benyttes til at implementere langsigtede forandringer ved at skabe kæder, der kan opleves over tid.

Er det noget for dig?

Hver læringsoplevelse har sine egne forudsætninger. Kontakt os for at få en demonstration af vores system til Microlearning, så finder vi en løsning der egner sig til dig.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.