Malmö FF og TicTac Learn skaber fremtidens talenter

14 april, 2023 in Nyheder

Ni års samarbejde er stærkere end nogensinde – TicTac Learn fortsætter som officiel partner for Malmö FF. Sammen vil Malmö FF og TicTac udvikle deres partnerskab, der hjælper unge mennesker med at udvikle sig. TicTac vil naturligvis fortsat stille sin digitale platform til rådighed for MFF’s værdiarbejde og være synlig på alle dragter til kvindeholdet, e-sport- og ungdomsholdene.

Med foreningens samfundsengagement og fokus på ungdomsfodbold har TicTac været en vigtig del af Malmö FF’s udvikling, siden aftalen blev indgået i 2014. Nu intensiveres samarbejdet, når TicTac forlænger som officiel partner.

– TicTac er en stærk aktør, en trofast partner og har et varemærke, som har betydet meget for Malmö FF og foreningens udvikling, frem for alt i forbindelse med Skånecupen, MFF i samfundet og vores satsning på kvinderne. Vi er glade over at fortsætte som partnere og tage yderligere skridt sammen, siger Anna Nordström Carlsson, der er marketingchef hos Malmö FF.

Malmö FF og TicTac ser nu frem til at fortsætte arbejdet med at udvikle og styrke ungdomsaktiviteterne. Den fælles ambition er et åbent og ligeværdigt samfund, hvor unge mennesker får mulighed for at udvikle sig.

– Vi glæder os til nye, succesfulde år sammen med Malmö FF. Vores drivkraft er at give børn og unge mulighed for at udøve deres passion, samtidig med at læring og viden er i fokus. Med gode forbilleder skaber vi fremtidige talenter, både på og uden for banen, siger Carolina Faxe, der er administrerende direktør og grundlægger af TicTac Learn.

Malmö FF’s kvindehold suser op gennem seriesystemet og spiller denne sæson i 1. division, og TicTac har været med på succesrejsen fra starten i 2020. Det er en selvfølge for TicTac at støtte kvinderne rejse mod endnu større succes og være en del af et vinderhold.

– Vi er utroligt stolte af, at TicTac fortsætter som dragtpartner for vores kvinde- og e-sporthold. Det er inspirerende og giver fortsat vores hold mulighed for at blive bedre og udvikle sig, siger Anna Nordström Carlsson.

TicTac er førende i Nordeuropa inden for digital læring, og deres platform er en vigtig brik for Malmö FF i klubbens værdiarbejde. Virksomheden har base i Malmö, men har hele Europa som arbejdsplads, præcis som Malmö FF.

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.