Industri

I industrien er det vigtigt at anvende ressourcer på en effektiv og økonomisk måde. Viden er en vigtig ressource, og ofte er den en del af det produkt, man fremstiller. Vi tilbyder en proces, der optimerer overførsel af viden, så den indgår i et samspil med jeres eksisterende processer.

Articulate
GO plus
Docebo

Tilmeld dig vores webinar!

Læs mere

Erfaring

TicTac har siden 90’erne leveret forskellige træningsløsninger til industrien. En af vores største succesfaktorer er, at vi altid betragter vores kunder som samarbejdspartnere, hvilket betyder, at vi er i stand til at tilbyde platforme og løsninger, der støtter netop jeres visioner.

Løsninger

Vores skalerbare platforme tillader videreformidling af, for eksempel, Code of Conduct, logistiktræning og forskellige introduktionskurser, på flere sprog og enheder. Vores kunder spænder fra alt lige fra SMV’er med et lille hold ansatte, til store koncerner med multimilliardomsætning og tusindvis af brugere.

Ekspertise

Hos TicTac er vi eksperter i at digitalisere viden. Vi har i årenes løb skabt løsninger til flere forskellige dele af industriens sektorer. Vi har omsat alt fra strategier og enklere træning til digital læring, som er skræddersyet den specifikke industri og deres målgruppe og målsætninger. Skal I implementere strategier som Excellence, træne personalet i LEAN-principper eller certificere leverandører?

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.