Hvad er E-learning?

Hvad er E-learning?

Vi ønsker, at det skal være nemt at uddanne. Uanset om det drejer sig om større organisationer eller mindre virksomheder, så er det en udfordring at nå ud med sit budskab. At samle alle på samme dag kan være både vanskeligt og dyrt. Og hvordan kan du være sikker på, at folk virkelig læser deres mails? Og hvordan ved man, at de rent faktisk lærer noget?

Så hvad er der brug for?

TicTac er en totalleverandør inden for e-learning og digital læring. Det betyder, at vi har alt, hvad du har brug for. Men du kan også bidrage med nogle ting selv. Vi tror, at du kender målgruppen og har viden om dit område. Allerede her er vi kommet et godt stykke hen ad vejen. Men det, du rent faktisk har brug for til at skabe digital læring, er …

… en LMS-platform

Et eller andet sted skal uddannelserne være tilgængelige for deltagerne. På en læringsplatform (LMS) kan du både uploade og distribuere kurser. Desuden kan du spore aktiviteter. Hvor mange har taget kurset? Har de bestået det? Hvilke spørgsmål var vanskeligst for deltagerne?
Læs mere om vores platforme GO+ og Docebo for at se, hvilken platform der passer bedst til dine behov.

Webinar om platforme

Gratis webinar om en af de smidigste og mest effektive platforme, der findes. GO+ og Docebo.
GÅ TIL TILMELDING
Seminar

… et forfatterværktøj

Vi er forhandlere af Articulate, som er et brancheførende forfatterværktøj. Med Articulate 360-suiten kan du oprette e-learning og digitale kurser til mobil, tablet og computer. Enkelt og effektivt – og med teamlicens bliver det endnu smidigere.

Webinar om Articulate 360

Gratis webinar om et af de bedste forfatterværktøjer på markedet.
GÅ TIL TILMELDING
Seminar

Konsulenttjenester inden for e-learning

Har I brug for at komme i gang med digital læring? Så kan en af vores konsulenter hjælpe jer. Vi tilbyder blandt andet kurser, workshops og skabeloner til e-learningproduktion.
Kontakt os, så fortæller vi mere.
Seminar


Workshops

TicTac tilbyder en række forskellige workshops tilpasset til jeres behov. Workshops, som har til formål at inspirere og uddanne jer i forhold til forskellige områder inden for e-learning.
Seminar


Skabeloner

I får design- og interaktionsskabeloner til Storyline 360 udformet i overensstemmelse med jeres varemærkeprofil, hvilket automatisk gør jeres kurser flotte og konsekvente.
Seminar


Kurser

TicTac tilbyder kurser i
e-learningproduktion. Et halvdagskursus i kursusproduktion
(via web eller på stedet i Malmø).

Læs mere om vores e-learningproduktion

LÆS MERE

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.