Go easy. Go further.

GO+ -Den Nemme Læringsplatform til Din Virksomhed!

Når du skal organisere og levere digitalt læringsindhold i din virksomhed, er GO+ det ideelle værktøj. Det er en simpel LMS-løsning, der giver dig mulighed for at skabe den bedste læringsoplevelse for dine kunder og medarbejdere.

Med GO+ kan du oprette korte, letforståelige læringsmoduler, holde styr på fremskridt, sende beskeder ved lanceringen af nye kurser, og minde brugerne om at fuldføre deres uddannelse. Platformen inkluderer også andre nyttige funktioner, såsom brugerselvregistrering, effektiv kommunikation og understøttelse af 16 forskellige sprog, både for interne og eksterne brugere.

Så gør det nemt for dig selv og din virksomhed ved at vælge GO+ som din foretrukne læringspartner – lær hurtigt og effektivt!

Mikrolæring

For at få succes med digital læring er vi nødt til at nå brugerne på deres præmisser. Derfor er kortere træningsprogrammer at foretrække. Måske er en film eller en PDF nogle gange nok? Med GO+ kan du nemt dele filer, men du kan også oprette quizzer direkte i platformen.

Målbarhed

En grundlæggende funktion i et LMS er evnen til at følge op og måle resultater. Hvor mange mennesker er begyndt på et træningsprogram? Har alle set filmen? Hvilke spørgsmål i quizzen var sværest, og er alle brugere certificerede? GO+ kan nemt besvare disse spørgsmål i admin mode.
Seminar

Cloud baseret.

GO+ er en Software as a Service (SaaS), hvilket betyder, at du kan tilgå platformen fra enhver enhed.
Seminar

Responsiv brugerflade.

For at imødekomme den stigende mobilbrug er GO+ optimeret til alle skærme og intuitivt designet.
Seminar

SMS-påmindelser

Send notifikationer, når der lanceres nye kurser, eller mind eksisterende brugere om at afslutte kurser, de har påbegyndt.

Brug for hjælp? Besøg vores supportside!

TIL SUPPORTEN
”GO+ was the best tool for us. The nice online platform with responsive design had just what we needed. With the easiness of use, both for the admins making the courses and for the users, GO+ was exactly what we wanted!”
Thom Are Veisten, Eltek

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.