Go easy. Go further.

GO+ er et LMS (Learning Management System). I GO+ kan du oprette mikrolæring, uploade færdige e-læringskurser, dele og sende påmindelser og følge brugerens fremskridt. Lad os se nærmere på nogle af funktionerne!

1. Opret

Upload eksisterende kurser eller tilføj video, pdf’er og andet materiale. Du kan også oprette spørgeskemaer direkte på platformen. Ønsker du at blande webmøder med e-læring, er dette muligt i ILT-modulet (Instructor-Led Training). Alt er tilgængeligt fra alle enhed og skærme.

2. Opdel

Tilføj blot brugerne så de kan blive registret via SSO (Single Sign-On). Brugerne har herefter adgang til de kurser, de har tilmeldt sig. For at tilføje brugere til forskellige kurser, brug tagging-systemet i GO+.

3. Følg med

En vigtig funktion i et LMS er evnen til at spore og måle fremskridt. Hvor mange er begyndt på kurset? Har alle set videoen? Hvilke spørgsmål var de sværeste, og er alle dine brugere blevet certificeret? GO+ kan nemt besvare disse spørgsmål i admin-tilstanden.

4. Påmind

Vi må bare indse – vi prioriterer ikke altid at lære nyt på arbejdet. Derfor er påmindelser så praktiske. Via e-mails eller sms, fra platformen, kan du sikre, at ingen glemmer at gennemføre deres uddannelse.
Seminar
Nem opsætning og integrere med eksisterende platforme.
Seminar
Cloud baseret. Tilgængelig hvor som helst, når som helst.
Seminar
Single Sign-On (SSO) og API-integration.
Seminar
Responsiv brugerflade. Virker på alle enheder.

Velkommen til webinaret om GO+

Gratis webinar om vores digitale platform GO + (LMS)
Læs
Seminar

Eksempler på anvendelse

Seminar
Vores skalerbare platform muliggør formidling af adfærdskodekser, logistiktræning og forskellige introduktionskurser på flere sprog og i.
TEST
Seminar
Vores løsninger er blevet brugt til at træne tusindvis af læger og sygeplejersker i alt fra avanceret hjerteovervågningsudstyr til almindelige forbrugsvarer.
TEST
Seminar
Fra salgsstrategier til praktisk kontant-, brandsikkerheds- og kundetilfredshedstræning. Viden formidles effektivt.
TEST
”GO+ was the best tool for us. The nice online platform with responsive design had just what we needed. With the easiness of use, both for the admins making the courses and for the users, GO+ was exactly what we wanted!”
Thom Are Veisten, Eltek

Brug for hjælp? Besøg vores supportside!

TIL SUPPORTEN

Hvad er et LMS?

Et Learning Management System, LMS, er et system til distribution, certificering, sporing og opfølgning af digital læring. Hvor mange er begyndt på kurset? Hvilket spørgsmål var svært? Dét, og meget mere kan du finde ud af i admin-tilstand.

Blended learning

At kombinere digital læring med fysisk læring kaldes blended learning. I GO+ kan du nemt administrere e-læring og klasseværelseslæring med ILT-modulet.

Mikrolearning

Vi skal nå ud til brugerne på deres præmisser. Derfor er kortere kurser at foretrække. I GO+ kan du nemt skabe digital læring i platformen. Tag en quiz eller upload eksisterende materiale, såsom video og dokumenter.

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.