GO+ Sådan vælger du det rigtige LMS til din organisation

15 januar, 2023 in E-learning

Du har identificeret, hvilke uddannelsestiltag og kompetenceløft din organisation har brug for. Du har bestemt dig for, at digital uddannelse er den rigtige vej for jer: Nemt at komme i gang med, fleksibelt, effektivt og let at følge op på. Nu er det på tide at vælge platform og starte for alvor. TicTacs platform GO+ er den ultimative løsning for organisationer, der lige er begyndt at strukturere og digitalisere deres uddannelsestiltag.

Hvad gør GO+ til et godt første LMS?

Enkelhed
Husk: Det er altid nemmere at skalere op end at starte for ambitiøst. Det sidste du ønsker, når du påbegynder din rejse med en platformog dens mange funktioner, er, at du ikke aner, hvor du skal starte. Desuden er det let at blive så distraheret af de mange nye muligheder, så du kan miste miste fokus på den egentlige opgave. 

I GO+ har vi strippet fjernet de overflødige funktioner – du får lige præcis det, du har brug for, når du begynder at introducere digitale uddannelser i din organisation. Du kan tilføje og organisere kurser, udsende invitationer og påmindelser samt følge op på, hvem der har påbegyndt og afsluttet deres uddannelser. Meget andet end det behøver du ikke – og for mange organisationer viser GO+ sig at tilbyde mere end rigeligt.

Hvis I hen ad vejen kommer frem til, at I rent faktisk er nødt til at skalere op, er alt det hårde arbejde allerede gjort med GO+: I har en færdig struktur, en organisation der er blevet vant til at gennemføre digitale uddannelser og en proces for, hvordan I følger op på jeres uddannelsesarbejde.

Lad brugeren bestemme
GO+ er en enkel platform, som er nem at navigere i, og hvor det er tydeligt, hvad der forventes af en. Det styrker både medarbejderen og organisationen. Stadig flere har opdaget fordelene ved at arbejde hjemmefra på fuld- eller deltid. Digitale uddannelser skaber mulighed for fleksibilitet – også inden for kompetenceudvikling. Med et robust og enkelt LMS som GO+ bliver det nemt for både medarbejderne og organisationen at udnytte uddannelsestiltag uden krav om fysisk tilstedeværelse.

Men med arbejde på distancen følger der også udfordringer – ikke mindst når det gælder informationssikkerhed. At introducere en digital læringsplatform er en fantastisk mulighed for at undervise i relaterede emner. Du kan lave det grundlæggende arbejde selv eller vælge vores færdigudviklede uddannelser i informationssikkerhed eller GDPR. Så er omkring 80 % af alt materiale færdigt. Du fremsender dine tilføjelser, vi implementerer og designer … og uddannelsen ruller ud til din organisation. Hurtigt, nemt og frem for alt trygt.

Vejledning
GO+ er nemt at anvende. Det er selvinstruerende,  men løber du ind i problemer, kan du søge hjælp i en digital vejledning. Ønsker du hjælp til at skabe en uddannelsesstruktur, udvikle kurser, implementere platformen i organisationen eller følge op på jeres arbejde, er du altid velkommen til at kontakte TicTac. Vi er med dig hele vejen!

Husk:

Kontakt os for yderligere information om, hvordan GO+ og TicTac kan hjælpe dig og din organisation med uddannelsesløsninger.

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.