For nylig bød vi vores seneste stjerne velkommen til teamet. Hjerteligt velkommen til os Susanne Malmberg! Nu træder du ind i rollen som assistent for vores administrerende direktør, Carolina. Kan du fortælle lidt om dig selv?

1 december, 2022 in E-learning, News

Jeg er jeres nye kollega, som netop har forladt Mercedes-Benz efter 14 år. Jeg bor i Lomma og har to voksne sønner. Jeg er meget taknemmelig for, at mit nye job er i samme afstand som mit forrige, for jeg elsker at cykle til og fra arbejde. Næsten året rundt!

Wow, 14 år! Hvordan kan det være, at du valgte TicTac Learn?

Jeg blev overrasket over al den energi og passion, jeg mødte, da jeg trådte ind ad døren hos TicTac Learn. Desuden er det en succesrig virksomhed i en helt ny branche – detvakte min nysgerrighed. Kemien mellem mig og de kolleger, jeg mødte, føltes også helt rigtig. Nu efter at der er gået lidt tid, må jeg sige, at jeg er så taknemmelig for, at jeg havde modet til at hoppe om bord på TicTac Learn. Så tak for jeres støtte, der fik mig til at føle mig så velkommen!

Sludder, det er os der takker! Det er dejligt at have dig om bord. Apropos hvad vi kan gøre for dig: hvad vil du gerne lære hos os?

Jeg føler en stor nysgerrighed for hele branchen og ser frem til de kommende udfordringer, alle fremtidige møder med mine kollegaer, vores partnere og vores kunder. Her lærer jeg noget nyt hver eneste dag!

Herligt! Og hvis vi vender den om – hvad vil du så bidrage med?

Jeg glæder mig til at dele de erfaringer, jeg har med i bagagen fra mit tidligere arbejdsliv. Jeg vil også sørge for, at dem jeg arbejder sammen med, har det godt – det gør jeg med min energi og tryghed!

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.