For et stykke tid siden bød vi vores nye stjerne velkommen til teamet: Caroline Hagemann. Hun slutter sig til teamet i rollen som markedskoordinator.

5 december, 2022 in E-learning

Hej og velkommen! Kan du ikke fortælle lidt om dig selv?

Jeg arbejder som markedskoordinator og fungerer lidt som et bindeled mellem virksomhedens forskellige afdelinger. Jeg koordinerer f.eks. events og messer, administrerer hjemmesiden, nyhedsbreve og sociale medier. Der er ikke to ens dage, og det kan jeg godt lide!

Det lyder jo som et perfekt match. Hvorfor gik det til, at du overhovedet valgte TicTac? 

Jeg elsker nye udfordringer! Edtech og e-learning er en ny branche for mig, som jeg glæder mig til at lære mere om. I forbindelse med pandemien begyndte flere og flere at arbejde digitalt, og jeg tror, at digital dannelse vil vokse enormt. Efter en måned hos TicTac Learn kan jeg virkelig sige, at jeg elsker min nye arbejdsplads. Der er en venskabelig atmosfære på kontoret, og jeg kan godt lide hele virksomhedskulturen. 

Vi kan også godt lide e-learning og ser frem til at arbejde sammen med dig. Dejligt at du allerede trives så godt! Hvad ville du sige, at du tilfører?

Som person er jeg udadvendt, social og nyder at møde nye mennesker. Derfor passer rollen som markedskoordinator mig perfekt. Som person er jeg struktureret og kan lide at have styr på tingene; en vigtig egenskab når man har mange sideløbende projekter i gang samtidigt. 

Netop. Ikke mindst lærer man meget, når man har gang i mange parallelle ting samtidigt. Her i TicTac Learn siger vi jo ”Never stop learning”. Hvad betyder det for dig?

At være nysgerrig og ikke være bange for udfordringer. Kom ud af din komfortzone! Vær ikke bange for at lave fejl. Hvis tingene ikke lykkes som planlagt, så prøv igen!

Tak for samtalen – og endnu en gang hjerteligt velkommen!

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.