Finans

Over 20 års erfaring med digital læring i 700+ finansielle virksomheder.

Alle brancher har sine områder, hvor specifikke kompetencer er særligt vigtige. Det gælder ikke mindst inden for bank og forisikring hvor, effektiv løbende udvikling af medarbejderkompetencer vedrørende compliance, sustainability, datasikkerhed og lovgivning om f.eks. hvidvask er essentiel. Dertil kommer virksomhedskultur, og forretningsmæssige rutiner og kundekontakt, der er så afgørende i konkurrencen.

Drag fordel af vores lange og dybe erfaring

Vi har gennem de sidste 20 år hjulpet over 700 kunder i finanssektoren i Norden og i Tyskland med lærings- og kompetenceløsninger tilpasset den enkelte organisation.
Virksomheder som Danske Bank, PFA, Tryg Foprsikring, Alm.Brand, Danica Pension, Nets og Topdanmark har benyttet sig af vores ekspertise og software til både små og store projekter. Lad også jeres virksomhed drage fordel af vores erfaringer.

Hos TicTac Learn kan I få det hele ét sted.

Vi leverer den globalt set mest anvendte og effektive software til produktion af læringsindhold og til styring af læringsprocesserne i virksomheden – fra mindre virksomheder til globale koncerner. Har I behov for det, hjælper vi samtidigt med planlægning, implementering og udvikling af virksomhedens digitale læringsprogrammer. Og rådgiver i valg af pædagogik, læringsformer og med opbygning af egne afdelinger for digital læring.

Løsningerne er individuelle

Hos TicTac Learn er det personlige samarbejde kernen i alle vores løsninger. Uanset hvilken del af processen vi arbejder sammen om, sætter vi en ære i at lytte og sætte os ind i dine ønsker, ambitioner og mål. Fra strategi til måling af fremskridt og resultater.

Digital læring for alle – og til særlige opgaver.

Onboarding, diversitet og it-sikkerhed er områder, de fleste har brug for. Og naturligvis samling og forankring af jeres viden i virksomheden med learning journeys for medarbejdere og partnere. Men vi samarbejder også om mere individuelle, projektbaserede opgaver som f.eks. iværksættelsen af en ny strategi for hele organisationen. Eller indførelse af microlearning i kundeportal og netbank, eller ny teknologi hos jeres kunder, som f.eks. en ny type betalingsterminal.

I tvivl? Book en uforpligtende workshop.

Hvis I har brug for at få overblik over jeres muligheder med digital læring og få diskuteret jeres behov, så book en workshop med eksperter fra TicTac Learn. Det tager to timer og er uden forbindende.
Book her

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.