Finans

I finanssektoren er der lovkrav om certificering og løbende opdatering af viden, for kunne drive forretningen. Det er vigtigt at have en effektiv proces for at styrke kompetenceudvikling og overholde de gældende regler.

Articulate
GO plus
Docebo

Tilmeld dig vores webinar!

Læs mere

Erfaring

Med mange forsikringsselskaber og banker som samarbejdspartnere har vi gennem årenes løb opbygget en solid erfaring omkring, hvilke træningsløsninger der bør implementeres til netop denne type virksomhed.

Løsninger

Vi har gennemprøvede løsninger til hurtig certificering inden for regulering og licenser. Vores enkle og brugervenlige platform giver jer mulighed for at lancere læringsløsninger inden for områder som it-sikkerhed og GDPR, arbejdsprocesser samt forebyggelse af hvidvask.

Ekspertise

Har I brug for hjælp til at samle og forankre viden i jeres organisation, så har vi alle de nødvendige kompetencer. Vi tilpasser den måde, jeres oplysninger pakkes på, så de passer til jeres mål og involvering i processen. Hvis I har flere personale- og læringssystemer, kan vi hjælpe jer med at forbinde dem via API.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.