Erfaren implementerings- og systemkonsulent til TicTac Learn

6 september, 2022 in Okategoriserad

Til en nyoprettet stilling i vores Learning Platform team søger vi en kollega til implementering af markedets stærkeste læringsløsninger. 

Med base i Danmark kommer du til at indgå i et internationalt team af dygtige kollegaer, der hjælper vores kunder med at realisere deres investering. Afhængig af kunden og projektet er du sammen med dine kollegaer ansvarlig for at drive implementeringen af Docebo Learning Suite og GO+ LMS hos vores kunder. 

Opgaverne indbefatter:

Du vil blive involveret i pre-sales aktiviteter som system- og produktspecialist. Herunder forventes det, at du deltager i salgsmøder og kan holde webinars og demoer i Docebo Learning Suite efter behov.

HVEM ER DU?

Derudover vil det være en fordel, hvis du: 

HVAD TILBYDER VI?

TicTac Learn er et ledende EdTech firma med internationalt fokus, som arbejder med mange store

varemærker. Vi tilbyder dig en udviklende arbejdsplads, hvor vi gennem passion, respekt og

kundefokus stræber efter verdensklasse. I rollen som implementeringskonsulent får du chancen for at være med på en spændende vækstrejse og arbejde med de førende produkter i verden inden for EdTech. Du får ca. 75 kollegaer, som alle brænder for at levere de bedste EdTech løsninger på markedet. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Bo Frandsen på telefon: + 45 28 35 14 00 eller mail: [email protected]

Vi afholder løbende samtaler og forventer at afslutte rekrutteringsprocessen ultimo september. 

Ansøgninger sendes til [email protected]

Fuldtidsstilling. Løn efter aftale.

TicTac Learn er Nordeuropas ledende firma inden for Digital Learning og EdTech-løsninger til private og offentlige organisationer. Vi forhandler learning software og udvikler eLearning kurser. TicTac er partnere med nogle af markedets stærkeste software-løsninger som Docebo og Articulate. Vi er +60 medarbejdere med kontorer København, Aarhus, Malmø, Stockholm, Oslo og Berlin og stræber efter verdensklasse i alt, vi gør.

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.