TicTac Learn søger Enterprise Account Executive for SaaS solutions within learning 

23 februar, 2023 in Nyheder

TicTac Learn er den hurtigst voksende og mest lønsomme EdTech virksomhed i Norden, med kontorer I København, Århus, Malmø (HQ), Stockholm, Helsinki, Oslo og Berlin.Vi søger nu en Enterprise Account Executive til at drive Enterprise salg til vores kunder primært i Danmark. Hvis du har 3-5 års erfaring med SaaS B2B salg er du måske den rette til at være med på vores vækstrejse. Du vil arbejde ud fra et af vores danske kontorer i København eller Aarhus.

Du vil få til opgave at opbygge og udvide vores kundeportefølje ved at identificere, opsøge og udvikle samarbejdet med potentielle kunder. Du får ansvaret for at skabe ny forretning og omsætte kundens forretningsmæssige behov til konkrete og værdiskabende IT-løsninger baseret på de verdensførende løsninger, som TicTac Group leverer på det Nordiske Marked – Vores egenudviklede GO+ løsning samt en af verdens førende læringsplatforme Docebo.

Du vil arbejde tæt sammen med en dedikeret gruppe sælgere fra såvel Danmark, som fra vores andre kontorer i Stockholm, Malmø og Berlin.

TicTac Learn leverer One-Stop-Shop løsninger inden for digital læring og transformation for virksomheder, herunder SaaS LMS løsninger, Authoring tools og vi producerer E-læring for og sammen med vores kunder. Vores kunder er typisk de største virksomheder i Norden, såvel private som offentlige. Du vil kunne trække på viden fra vores 75 medarbejdere i forhold til de konkrete projekter.

Hvem er du? 

Vi søger en Enterprise Account Executive med højt energiniveau, der er proaktiv og som besidder et stærkt salgsgen. Du har minimum 3 års erfaring fra en lignede stilling, trives i en branche, hvor der er fart over feltet, og brænder for at skabe de rigtige lærings-løsninger til nye kunder, som både understøtter kundens forretning i dag og om 5 år. 

Du formår at lede salgsprocessen struktureret igennem alle faser – både internt og eksternt. Vi forventer, at du som person er energisk, fokuseret og resultatorienteret. Du vil i stillingen opleve stor selvstændighed og personligt ansvar. Det er derfor vigtigt, at du er vedholdende og motiveres af frihed under ansvar. 

Du har et stort drive, og at du er i stand til at tænke langsigtet uden at miste fokus på de kortsigtede resultater. Sidst, men ikke mindst, er du serviceminded og karismatisk i din kontakt med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere. Vi forventer, at du sætter en ære i langvarige relationer med dine kunder for at løse deres behov bedst muligt. 

Du besidder følgende kompetencer: 

Hvad kan vi tilbyde? 

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Vi sigter mod ansættelsesstart 1. Maj 2023.

Send din ansøgning til [email protected]

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte CEO TicTac Learn Denmark Bo Sejer Frandsen på mail [email protected] eller telefon +45 28351400.

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.