Emma Dyga, ny bestyrelsesformand for TicTac Group

30 januar, 2022 in Nyheder

Den tidligere adm. direktør hos Apsis og teknologieksperten Emma Dyga tiltræder som ny bestyrelsesformand for TicTac Group. “Jeg er utrolig glad og glæder mig til at udvikle tilbuddene og produkterne i verdensklasse,” udtaler Emma Dyga.

TicTac Groups nye bestyrelsesformand vil tilbyde sin ekspertise inden for skalering af SaaS-virksomheder og bidrage til udformningen af koncernens overordnede strategi.

“Jeg er utrolig glad for at komme med i TicTacGroup som formand, og jeg glæder mig virkelig til at være med til at videreudvikle tilbuddet af produkter. Sammen skal vi ekspandere geografisk og blive ved med at tilbyde produkter i verdensklasse,” siger Emma Dyga.

Nordeuropas førende virksomhedsleverandør af e-læring

Også Carolina Faxe, administrerende direktør og grundlægger af TicTac, er glad med beslutningen. “Emma er en succesfuld adm. direktør inden for teknologi, og hendes erfaring vil være utrolig værdifuld. Nu skal vi arbejde videre på, at TicTac bliver Nordeuropas førende virksomhedsleverandør af e-learning,” udtaler Carolina Faxe.

Om Emma Dyga:

Emma Dyga har mere end tyve års operationel erfaring fra virksomheder inden for teknologi, SaaS og medier. Hun har tidligere bestyrelseserfaring fra NoA og var tidligere adm. direktør hos ComHem, hvor hun i 12 år har haft forskellige stillinger inden for salg, produktudvikling og teknologi. Det PE-ejede Apsis, der har en omsætning på 300 mio. SEK, blev for nylig solgt til en erhvervskøber.

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.