Edtech

Hvad er EdTech?

EdTech står for Educational Technology og er et fællesbegreb for den branche, der arbejder med digitale uddannelsesplatforme og pædagogiskteknologi. Med andre ord er det en teknologi, der fremmer læring og uddannelse. EdTech er en af ​​de hurtigst voksende sektorer i verden.

Hvorfor er det vigtigt?

Man kan sige, at udgangspunktet for EdTech er livslang læring. Samfundet har ansvar for grunduddannelsen til den enkelte, som senere har mulighed for at videreuddanne sig på uddannelsesinstitutioner eller gennem sin arbejdsplads. Ved hjælp af ny teknologi hæves kvaliteten og effekten af læringen på hvert af disse niveauer.

Fremtidens branche

Der vil ske en automatisering af, hvordan vi lærer, og her er individuel tilpasning nøglen til, at individer lærer så effektivt som muligt. Fremtidsscenariet er, at den enkelte får adgang til tilpasset læring ved hjælp af teknologi.

Muligheder for organisationer og virksomheder

Alle virksomheder og organisationer skal løbende tilpasse og udvikle sig for at følge udviklingen – EdTech sikrer, at alle i virksomheden har den rigtige viden til at udvikle organisationen.

TicTac er en stolt hovedsponsor af Edtech Sweden

EdTech Sweden er et initiativ, der arbejder for at sikre, at Norden sikrer sig en global førende position inden for EdTech – en af verdens hurtigst voksende industrier. Her deles bedste praksis og nye digitale løsninger, der fremmer læring.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.