E-learningproduktion

TicTac er eksperter i e-learningsproduktion. Her kan du få hjælp til alt fra e-læringskurser og pædagogiske videoer til oplægsmateriale eller workshops.

 

KONTAKT OS

Vi er eksperter i e-learning

Struktur

Et større projekt kræver en erfaren projektleder, som kan stille de rigtige spørgsmål. Vi starter altid med et opstartsmøde og holder løbende kontakt gennem hele projektet, så du føler dig tryg ved processen.

Kreativitet

Vi har manuskriptforfattere, designere og filmfotografer, som bringer læringsindhold til live. Vi gennemgår også, hvad du ønsker at inkludere – det er måske ikke alt, der passer ind i et e-læringskursus eller en video. Vi gør altid vores bedste for at skabe en sammenhængende og engagerende oplevelse.

Produktion

Vores e-læringsproducenter sammensætter et kursus, så det bliver brugervenligt og (hvis der er behov for det) tilgængelighedstilpasset for alle. Vi hjælper med alt fra konverteringer, oversættelser, undertekster og voice-over til publicering i jeres LMS/LXP

Hele projektet eller udvalgte dele?

Vi har stor erfaring med at skabe e-learning til forskellige emner og formater, alt fra retningslinjer for plejepersonale på nationalt plan til gamified kurser til internationale virksomheder. Nogle gange er der allerede et fundament at arbejde ud fra, og andre gange skriver, designer og producerer vi alt fra bunden. Og nogle gange hjælper vi blot med en lille del af en større læringsindsats.

Større projekter

Et e-learningprojekt kan indeholde video, spil, tekst og interaktive elementer. Nogle gange er der også behov for at supplere med workshops og klasselokalebaseret undervisning.
Seminar

Mindre projekter

Måske skal kurset være et quizbaseret 5-minutters kursus? Måske findes der en færdig powerpoint, som kan konverteres til e-learning? Nogle gange passer det lille format bedst.
Seminar

Prebaked – 80% færdig

Nogle emner er måske ens for alle, såsom informationssikkerhed og GDPR. Med en prebaked løsning er 80% allerede færdigt, og du tilføjer blot det, der mangler for netop din organisation. Så enkelt!
Seminar

Konsulenttjenester

Har I brug for at komme i gang med digital læring? Så kan en af vores konsulenter hjælpe jer. Vi tilbyder blandt andet kurser, workshops og skabeloner til e-learningproduktion. Kontakt os, så fortæller vi mere.
Seminar

Workshops

TicTac tilbyder en række forskellige workshops tilpasset til jeres behov. Workshops, som har til formål at inspirere og uddanne jer i forhold til forskellige områder inden for e-learning.
Seminar

Skabeloner

I modtager design- og interaktionsskabeloner til Storyline 360, som er lavet til jeres brandprofil, hvilket automatisk gør, at jeres kurser ser flotte og konsekvente ud.
Seminar

Kurser

TicTac tilbyder kurser i e-learningproduktion. Kurset tilpasses deltagernes niveau og behov. Vi kan tilbyde kurser online, hos jer eller på vores kontorer.

Tillægstjenester

Hos TicTac tilbyder vi flere tillægstjenester. De kan indgå i et større projekt eller købes separat til specifikke behov. Nedenfor kan du se et udvalg af vores tjenester. Er du i tvivl om, hvor du skal starte? Så hjælper vi dig gerne med at komme i gang.
Seminar

“Voice over”

Tilføjelse af en voice over gør e-læringsindhold mere tilgængeligt og tilføjer værdi. I kan vælge mellem en række professionelle voice over-skuespillere.
Seminar

Illustrationer

Grafiske elementer indgår i mange e-læringsprojekter. Hvis I har brug for at illustrere bestemte scenarier eller miljøer, kan TicTac bidrage med denne type illustrationer.
Seminar

Fotografering

Vi laver fotosessioner, der generelt giver 5-30 billeder, som kan anvendes til scenarier eller til at skabe genkendelse i kurset.
Seminar

Animation

En kort animation med infografik eller simple animerede figurer er velegnet til at visualisere et scenarie, introducere et emne eller forklare noget overordnet.
Seminar

Trailers

En indledende video, som fortæller om formålet med træningsindsatsen eller en trailer for at tiltrække deltagere. Traileren kan også distribueres via flere kanaler.
Seminar

Oversættelse

TicTac tilbyder administration og implementering af forskellige sprog. Oversættelsen kan ske via jeres eksisterende leverandør eller hos os.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.