Docebo – opskalér dit partnerakademi

5 december, 2022 in E-learning

Arbejder du med eksterne kunder og partnere, som har brug for uddannelse i dit produkt og din vision? Så er Docebo lige, hvad du har brug for. Docebo giver dig mulighed for at opbygge et skalerbart akademi til bred uddannelse på individniveau og opbygning af kompetence. Docebo er markedets førende platform for læring med AI-motor og avancerede funktioner til social læring, der sikrer, at det rette indhold når frem til de rigtige brugere. For folk, der arbejder med partnere, er Docebo platformen klar, hvor det er nødvendigt, og når det er nødvendigt.

Docebo-kunder er i godt selskab, og virksomheder som L’Oréal, Samsung og Zoom har alle med god grund valgt platformen. Som officiel partner for Docebo ved TicTac Learn, hvordan du skal bære dig ad! Her kommer vores fem bedste tips til, hvordan du opbygger et bæredygtigt og langsigtet akademi for netop din virksomhed.

1.   Opret et eksternt akademi

Sørg for at vælge en skalerbar og fleksibel platform. Det giver dig mulighed for at tilpasse platformen efter forskellige partnere og kunder og justere den, så det rigtige varemærke og indhold bliver tilgængeligt for den rigtige partner og/eller kunde.

2.   Beslut dig for, hvad du vil kommunikere

Ønsker du, at dine partnere og kunder skal lære noget om din produktportefølje, hvordan de skal markedsføre den, eller hvordan de skal optræde i salgssituationer? Måske er det vigtigste for dig, at de har et godt kendskab til jeres vision, og hvordan I arbejder på at opfylde den? Du kan faktisk beslutte dig for, at alt det ovenstående – og mere til! – skal med. Det vigtigste er, at du har en klart defineret vision af og plan for, hvordan du vil bruge akademiet og hvilken type indhold, der skal rettes mod hvem.

3.   Tænk stort, og skalér bæredygtigt

At have en vision og at vide, hvad du vil kommunikere, er et must for opbygning af en sammenhængende og værdifuld platform, der skaber værdi for partnere og kunder. Men at opbygge indhold kan tage tid, og som så meget andet er det at skynde sig langsomt ofte den bedste strategi for en bæredygtig skalering. Dit akademi bør have sin egen køreplan og et dedikeret team med en stærk projektleder, der driver arbejdet fremad i klare iterationer. Den investering du foretager nu, vil betale sig i fremtiden.

4.   Invitér eksperter og professionelle undervisere

Skab troværdighed og engagement ved at trække på dem, der har forstand på tingene: Professionelle undervisere og eksperter. De findes måske allerede i dit team, eller du kan  benytte dig af forskere, fagfolk eller kunder, der rent faktisk bruger dit produkt. Det er dem, der virkelig ved, hvordan produktet fungerer, og hvordan man kan bruge det optimalt. Det skinner igennem og skaber troværdighed!

5.   Hent inspiration fra andre, der er gået foran dig

Skønhedsgiganten L’Oréal har skabt sit akademi, L’Oréal Access, ved hjælp af Docebo. De formidler viden digitalt i et globalt fællesskab og sammenkobler alle deres varemærker på én platform. Samtidig skaber de et kæmpe netværk med eksperter fra hele verden.

Med L’Oréal Access kan alle tilknyttede frisører f.eks. lære nye teknikker og modtage information om nye produkter fra eksperter uden at forlade deres salon. De får desuden adgang til alt materiale, i samme øjeblik det bliver tilgængeligt. Det bliver altså let at holde sig opdateret med det sidste nye. 

L’Oréal har lavet en glimrende informationsfilm om sit digitale læringscenter L’Oréal Access. Prøv at se den for at hente endnu mere inspiration til, hvordan du kan anvende et akademi.

Se filmen her.

Vi synes især, at ideen om et globalt fællesskab er smart. Hvis nogle kan lide et kursus eller ved, at en ven eller kollega ville sætte pris på indholdet, så er de velkomne til at dele det med netop den person. Det spiller ingen rolle i hvilket land eller tidszone, man befinder sig– så længe du er koblet op, har du adgang til hele buffeten. Det er altså ikke kun L’Oréal, der bestemmer, hvem der skal have adgang til hvilket indhold; alle opkoblede deltagere kan bidrage til, at den rette viden når frem til den rigtige person. Det kan man da kalde læring med autonomi!

Har du lyst til at høre mere?

TicTac Learn er officiel partner for Docebo. Ønsker I noget ud over det sædvanlige, hjælp til at komme i gang eller at finde en løsning på, hvordan I kan arbejde strømlinet, effektivt og langsigtet? Kontakt os, så hjælper vi jer!

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.