Digitalisering for øget engagement

14 marts, 2023 in News

Hybridarbejde, det at være en del af et team samt uddannelse udpeges som vinderfaktorer, når det gælder om at sikre, at medarbejderne føler sig stærkt engagerede i deres job. Det fremgår af den seneste rapport fra ADP Research Institute: Global Workplace Study 2022, hvor godt 27.000 personer fra 27 lande har givet deres mening til kende. I denne måneds nyhedsbrev ser vi på vi, hvordan digital uddannelse med fokus på social læring kan understøtte virksomheder og medarbejdere i at øge engagementet på arbejdspladsen.

Vinderhold
Følelsen af at høre til i et team og indgå i en sammenhæng er noget af det vigtigste for, at medarbejderne skal føle sig engagerede i deres arbejde. Ifølge undersøgelsen er teammedlemmer næsten 3 gange mere engagerede i deres job end personer, der ikke er en del af et team. Så hvordan kan man øge holdånden med digitale uddannelser?

Hybridarbejde betaler sig
Medarbejdere, der har mulighed for at arbejde både hjemmefra og på kontoret, er mere engagerede end medarbejdere, der udelukkende arbejder på kontoret eller kun hjemmefra. I undersøgelsen siger 20 % af hybridarbejderne, at de er engagerede i deres job, mens tallet for dem, der kun arbejder på kontoret eller hjemmefra, er henholdsvis 13 % og 12 %.

Vi ved også, at muligheden for udvikling og videreuddannelse er en af de primære årsager til, at medarbejderne vælger at blive i deres job. Kombinationen af hybridarbejde og digital uddannelse er altså et stærkt værktøj, når det gælder om at øge medarbejdernes engagement.

Vil du læse mere?
Hvis du vil læse rapporten i sin helhed, kan du finde den her: Global Workplace Study 2022. Ud over de aspekter, vi har taget op i vores nyhedsbrev, er der masser af nyttige oplysninger til alle, der arbejder med L&D, HR eller er i en lederstilling. 

Har du lyst til at høre mere? 
TicTac Learn er den førende partner inden for digital læring og transformation i Europa. Ønsker I noget ud over det sædvanlige, hjælp til at komme i gang eller at finde en løsning på, hvordan I kan arbejde strømlinet, effektivt og langsigtet? Kontakt os, så hjælper vi jer!

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.