Code of conduct

Code of conduct

At tale om værdier er stort. Men rent faktisk at omsætte dem til handling er endnu større. TicTac har lang erfaring med at lave træning om adfærdskodeks. Derfor har vi udviklet en ”prebaked” træning om Code of Conduct, hvor 80% allerede ligger klar. Alt hvad I skal gøre er at justere og tilføje det, der er specifikt for jer og selvfølgelig anvende jeres grafiske profil. Den pædagogiske løsning skaber en ramme, der viser, hvilke retningslinjer der findes, og hvordan værdigrundlag og holdninger tilpasses til virkeligheden.

Uddannelse om Code of Conduct – prøv det!

KLIK HER

Jeres værdier

Alle Code of Conduct-træning er baseret på jeres værdier, holdninger og etiske regler. Det kan handle om, hvordan I behandler hinanden på arbejdspladsen, og hvordan I ser på samarbejde med partnere, kunder og omverdenen generelt.

I virkeligheden

Med udgangspunkt i det grundlæggende forklares retningslinjer og regler som naturlige konsekvenser af jeres værdigrundlag. Gennem spørgsmål, scenarier og øvelser demonstrerer brugerne, at de har forstået og kan følge adfærdskodeksen i virkeligheden. Vi kan hjælpe dig med at lave øvelser i alt fra bestikkelse til kontakt med medier, og hvordan sociale medier skal håndteres.

Opfølgning

Vi kan tilbyde komplet synlighed og sporbarhed via en digital læringsplatform. Træningen er naturligvis responsiv og mobiltilpasset og kan nemt administreres af dig ved hjælp af standardiserede værktøjer.

Vidste du at vi også har 80 % færdige uddannelser om:

GDPR

80 % færdig træning om jeres værdier i praksis

Læs mere

Digital Onboarding

80 % færdig træning til jeres digitale onboarding

Læs mere

Diversitet

80 % færdig træning om mangfoldighed og inkludering

Læs mere

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.