Articulate 360 uovertruffen vinder

25 november, 2021 in Nyheder

Nu er 2021-rapporten om e-learningværktøjer fra The Learning Guild landet på vores bord. Det er med glæde og stolthed, at vi ser, at Articulate 360 er det foretrukne valg for brugerne! Articulates to flagskibe Storyline 360 og Rise 360 (som markedsføres som RS 360 i Sverige) indtager topplaceringerne, både når det gælder, hvilket værktøj der oftest anvendes, og hvilket der anses for vigtigst.

Storyline 360 stadig vigtigst

Til spørgsmålet om, hvilket værktøj der var vigtigst for at skabe digital læring, har 42 % af brugerne globalt svaret Storyline, og på plads nr. to kommer Articulate Rise 360 med 17,8 % af brugerne.

Rise 360 stiger mest i anvendelse globalt

Til spørgsmålet om, hvor meget brugerne anvender de forskellige værktøjer, kommer Storyline 360 først med Rise 360 tæt på, og det er også Rise 360, som stiger hurtigst blandt alle værktøjer. En enkel analyse peger på, at det kan være på grund af enkelheden ved oprettelse af indhold.

Andre værktøjer, som brugerne anvender – Camtasia, Vyond, Powtoon & Captivate

Andre værktøjer, der dukker op i undersøgelsen, er Camtasia, som ligger som nr. tre blandt de oftest anvendte værktøjer globalt. Dette anvendes primært til udarbejdelse af systemformationer på en rigtig god måde. Derefter ser vi værktøjer som Vyond og Powtoon, der giver enkelhed ved oprettelse af animationer og bevægeligt indhold.

Så det er med solid rygstøtte fra brugerne, at vi fortsætter med at udvikle e-learningprodukter ved hjælp af Articulate 360 og tilbyder vores kunder i Sverige, Norge og Finland mulighed for at gøre det samme gennem licensaftaler.

DOWNLOAD RAPPORTEN THE LEARNING GUILD

Er du også interesseret? Kontakt os, så fortæller vi mere!

I er velkommen til at kontakte os

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.