AI og læring

AI til læringsorganisationer

I dag står vi over for et nyt gennembrud for læring i organisationer. AI giver nye muligheder for automatisk at skabe individuel træningsprogrammer til alle ansatte. Samtidig forsvinder tidskrævende og ensformige opgaver for administratorer.

Automatisk analyse og tagging

I dag bliver vi mødt af større mængder digital information end nogensinde før. Hvordan ved vi, hvad der er vigtigt for os? AI-platforme kan analysere digitale ressourcer og fastlægge, hvilke nøgleord eller ”tags”, der er vigtige for video, tekst eller kurser. AI fjerner tidskrævende manuelt arbejde, og platformen kan opskaleres til at håndtere meget store mængder information.

Dyb og intelligent søgning

Med AI kan brugere søge efter svar og finde dem, uanset hvor de findes. Mange organisationer har for eksempel videoer, der indeholder vigtig information, men hvor nemt er det at finde informationen, hvis man kun kan søge på videoens navn? En AI-platform kan søge hele videoen igennem og gøre alt indhold søgbart.

Smart og træfsikker distribution

Platformens AI styrker den sociale og engagerende læring ved automatisk at lære, hvilke brugere der er interesseret i hvilke fag og emner. Når der tilføjes ny information, analyseres den, og systemet foreslår en liste over de brugere, der har vist interesse for emnet. Resultatet er, at informationen når de personer som sætter pris på den!

Nye værktøjer til analyse og evaluering

For administratorer betyder AI ikke kun mindre rutinearbejde. Det giver også bedre værktøjer til analyse og evaluering. Med AI bliver det nemmere at identificere behov og at finde de rigtige kompetencer i organisationen.

Du er velkommen til at kontakte os

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.

×

I er velkommen til at kontakte os

Udfyld med dine oplysninger så kontakter vi dig.